.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    BaiKiroMafiqta
    Guest

Правилно ли е на семеен празник ...

Да отговарят само тея дето мислят с главата си.
    Ще купите ли подарък на момиче с което ходите 5-6 месеца и не обичате(не сте влюбени) за коледа. Ся колко е сериозна връзката ... да кажем, че е сериозна, привързани сте ала бала и тн. Щото все пак е семеен празник, а аверката нещо не се вписва (да не ми е семейство)

Guest
    ei, vij kvo tva tva e nai ama nai typoto ne6to, za koeto moje da pita6 tyk!!!!!
    i sq po vaprosa, mn qsno 4e trqbva da my kypish ne6to, nestiga 4e hodish s nego, i to kato gledam ot dosta vreme, mi pitash dali da my kypish podarak, mi izvinqvai, ama ti da ne si na 10 god. ili se praish na ........., nz, basi hu 4e ne go obi4ash tvoq si rabota, ama tam ne6to za 20-tina lv, bi trqbvali da ti se otkysnat od sarceto!!!
    nz dali da se smeq ili da pla4a kato gi slu6am takiva kato tebe

абе тоз въпрос е много тъп как да ти кажа?!?!?! много ясно че поне от уважение ще купиш подарък!та ти си с нея от 5-6 месеца?..а и това не схванах нещо :не си влюбен, но имате сериозно връзка..и си само привързан..нещо не ми се връзва.. поне малко я зарадвай ако не с любов с някое подаръче...
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

BaiKiroMafiqta
    Guest
    axaxaaaxaxxaxaxaxaaxxaaxaxax
    ei buco/pedal4e kazax da otgovarqt samo teq det mislqt s glavata si!

Mom4e sym ne e vyprosa v parite, tq semeistvo li mi e 4e ne moga da razbera. A ti zemi izlez ot filma i nedei sa prai na golqm/a i smel/a 6ot va znam po teq forumi kolko ste golemi si4kite.

BaiKiroMafiqta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    абе тоз въпрос е много тъп как да ти кажа?!?!?! много ясно че поне от уважение ще купиш подарък!та ти си с нея от 5-6 месеца?..а и това не схванах нещо :не си влюбен, но имате сериозно връзка..и си само привързан..нещо не ми се връзва.. поне малко я зарадвай ако не с любов с някое подаръче...
    Е ти секи път като ходиш с някое момче се влюбваш в него така ли ?
    Виж за уважението ... тука си права.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Не разбирам как още сте двамата, щом не се обичате
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Re: Правилно ли е на семеен празник ...

Цитирай Първоначално написано от BaiKiroMafiqta
    Да отговарят само тея дето мислят с главата си.
    Ще купите ли подарък на момиче с което ходите 5-6 месеца и не обичате(не сте влюбени) за коледа. Ся колко е сериозна връзката ... да кажем, че е сериозна, привързани сте ала бала и тн. Щото все пак е семеен празник, а аверката нещо не се вписва (да не ми е семейство)
    Ако държиш на нея или поне я уважаваш, хубаво е да и подариш нещо. Може да е дребно, важен е самият жест Пък и Коледата си е християнски празник, единствено Бъдни вечер е чисто семеен.

BaiKiroMafiqta
    Guest
    @piska ти нямаш думатa

@готина мацка - еи да чуя един нормален отговор

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Що па да нямам, имам и ще си го казвам
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

BaiKiroMafiqta прав си си -твоя работа дали я обичаш но все пак й подари нещо.ще се зарадва много и наистина не е нужно да е нещо голямо.нещо дребно,символично ще свърши отлична работа може тя да ти е казвала някои път какво би и харесало.сега е момента да я зарадваш
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Голям фен
    ti si mn glupav!estestveno 4e triqbva da i kupi6 ne6ty!vie hodite 5-6 meseca vse pak,a ne 2 sedmici.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

ATAKABG
    Guest
    и кво значение има тоя подарък?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ам поне от уважение трябва да и купиш нещичко.И дребно да е ,ще я зарадва много! Давай смело и успех \/
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    много глупав вапрос човече. Не мога да те разбера. Ми ако искаш и копуваш ако не искаш-не и копуваш. Никой няма да ти каже защо не си и купил. Отиваш с една бутилка вино, една баница, малко портокали и готово. Това се пак не е Рожден ден. Но ако тя ти е зела нещо ще ти е тъпо така че по добре и купи и ти нещо. Не е нужно да е скъпо а да е от сърце

Мега фен Аватара на koalka
    Ти поне харесваш ли я?Само питам.Ами според мен е добре да я зарадваш с подарък.Все пак ти си решаваш.

Купи и поне от уважение защото предполагам че и тя ще ти е купила и ако ти не и подариш нищо ситуацията ще бъде малко спичаща
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

BaiKiroMafiqta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    ti si mn glupav!estestveno 4e triqbva da i kupi6 ne6ty!vie hodite 5-6 meseca vse pak,a ne 2 sedmici.
    И на теб, мършо, кой ти даде думата ...
    Ко като ходим 5-6 месеца, купувам подаръци когато праим някакъв кръгъл месец, или на рожденни дни, ама за коледа ти на вашите сигурно не купуваш, а на приятеля си ще купуваш тъй ли ?

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Според мен най-хубавит подарък, който можеш да й направиш, е да се разкараш от живота й.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Коледа е семеен празник, но подаръци се правят не само на хора, които са от семейството ти..
    И за Бога какво правиш с това момиче вече половин година без да я обичаш? Аз лично не бих успяла ... А и е само загуба на време...
    Но все пак наистина трябва да и вземеш нещо...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Според мен най-хубавит подарък, който можеш да й направиш, е да се разкараш от живота й.
    Evala

toq mai nqma gram ovajenie kym momicheto gorkoto...... ne zaslujava takyv bezchustven tip koito si tyrsi opravdanie da ne i kupi podaryk

Голям фен Аватара на I_ve7o
    mn si prost..4esno...kak nqa i kypi6 ne6to..pyk..i 6tom ne q obi4a6 6to si s neq..kakto i da e ne6to ot yvajenie i kypi ako ne e ot lubov....

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Ам поне от уважение трябва да и купиш нещичко.И дребно да е ,ще я зарадва много! Давай смело и успех \/
    съгласна съм
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Е след като ходиш с нея,поне и купи една плюшена играчка,колкото да не е без нищо.Защото тя сигурно ще ти купи и определено ако с празни ръце ще се получи тъпо
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    ei vij kvo, ne mi se pravi na mn vajen, i vnimavai na kogo kakvo govorish, trqbva da si adski typ, ako gledash na praznicite sega samo kato na semeiini, mn qsno 4e ne ti e semeistvo, ako se ojeni6 za neq, ili pone jivee6 s neq, togava 6te e, no podaraci ne se podarqvat samo na rodninite, abe nqma da te obejdavam da i kypish ne6to, prosto tfa e yvajenieto pone, az bas lovq 4e tq 6te ti kypi ne6to, i zn li mn 6te mi se iska da vidq fizionomiqta ti, kogato tq ti podnasq tam ne6to, a ti gleda6 ymno i stoish s pazni race ahahahhahah
    I vse pak izbora si e tvoi!
    SMEH

Съгласна съм с отговорилите, че е важен жеста.Ходиш с нея, тя все пак ще очаква нещо, дори и дребно.Не е важно да се охарчваш, не е важно да е толкова скъпо, за нея(предполагам) е най-важно, че ще е от теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си