- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли е на семеен празник ...
недеи се прави на смел по форумите момчеПървоначално написано от Анонимко
а на всчики останали недорасли дето се изказват неподготвени да ви го туря - какво съм правил с нея като не съм я обичал хахахаха вие всичките обичате всеки с който ходите тай ли хахахаха значи сте ебати смешниците.
А за тая дето каза за уважението - я да та запитам ти отде направи такова мъдро прозрение ма мършичке ? Като не сме влюбени не тряяло да ходим хахахаах смях я са опрайте малко ве за любов тръгнали да ми говорят тука половината поне никога не са се влюбвали хахахаха
ami vzemi i neshto malko,ei tai ot horska srama.moje i da ne e ot sarce,kakto kazvash nqmash 4uvstva,ami vzemi i edna 4a6a naprimer,ili suvenir4e-nai dobre,Aide kasmet imash vreme da pomislish.![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
spored men e vajen jestut...i makar che ne q obichash ako ne drugo pone shte q zaadvash mnogo kato i pdoarish neshto...bilo to golqmo ili munichko..vajen e jestut
Същото се отнася и за тези ,които пускат нови темиДа отговарят само тея дето мислят с главата си.![]()
Не е ли близко до мозъка .... трябва да й купиш нещо!!!
Бъдни вечер може да се прекара семейно ама на Коледа всеки твой добър познат трябва да получи подарък от УВАЖЕНИЕ тази дума знаеш ли я
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Първоначално написано от LaFee
Взе ми думите, 1:1 на същото мнение съм. (:Първоначално написано от charlotte^
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Ще купя!!!Първоначално написано от BaiKiroMafiqta
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ei, ti ili si na 10 god. ili si adski tup, ili i az nz kvo moje i da si skrundzav, nz a moje 3-te hahahaha 6to za vapro e tva, daje nqma da ti otg. na vaprosa, trqbav sam da se seti6, i si meri prikazkite ako obi4a6, prosto ne e kyltyrno, razbira6 li!!!
kak moje da hodite ot tolkova vreme i da se 4udi6 dali da i podari6 ne6to!?![]()
Ама виж сега, като ще обиждаш всеки, който ти пише отговор по темата, ходи питай в някой друг форум дали трябва да подарявш на момичето, с което ходиш от половин година, подарък за КоледаСъжалявам, но мисля, че всеки, който ти отговори дотук мисли с главата си, а това, че не си на неговото мнение, не значи, че трябва да го обиждаш. Освен това, ако не си се сетил, на момичето ще му стане много гадно ако не й направиш някакъв жест, поне от уважение, ако не друго. Не е важен подаръкът, важен е жестът.