чувствам се предадена...унижена и толкова излъгана....до преди няколко дена се радвах на приятел,с който бяхме заедно повече от 4месеца...той твърдеше,че държи на мен...и толкова умело лъжеше,че аз му повярвах и бях щаствлиа,защото си мислех,че той е с мен... само,че на мен ми се насъбраха доста проблеми в близките дни и го помолих да ми даде време в което да не се виждаме..той уж ме разбра...а днес когато го помолих да се видим,той ми заяви,че си бил хванал приятелка...едно момиче,което от край време го сваляше,а той ме обеждаваше,че той никога не би ме зарязал заради нея и че държи единствено и само на мен....а явно е лъгал....толкова много ме боли....защо му трябваше да го прави..сега ме обеждава,че държи на мен и една моя дума и ще я скъса..иска отново да се съберем /защото като ми каза,че си има приятелка аз му казахм,че искам да скъсаме/ ...объркана съм...незнам какво да правя...аз наистина държа на него...незнам...дали да му проста...а немога да приема факта,че е бил в прегръдките на друга..и то още следващия ден след като съм го била помолила да ми даде време.....толкова ли неможа да изкара няколко дена без да е с момиче....това му е 2ра изневяра....незнам вече...моля ви дайте ми някакъв съвет защото ще се побъркам направо...