- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakwo mislish (za momi4eta)
kakwo mislite za frazata koqto izpozat nqkoi individi ot "silniq pol"
"ako me obi4ash shte spish s men" trqbva li kogato obi4ash s nego i toi ti kaje tova da se saglasish s nego i da go pravite .,...spodelete mnenieto si molq...
He.
/rossa./
mii gadni4ko si e...moga da se obzaloja 4e po4ti vseki 6te ti kaje da go otreje6 ama ako go obi4a6 e mn nepriqtno....no vsi4ko opira do tova dali 6te napravi6 kompromis....na men ako mi kajat taq vyprosnata fraza 6te otkaja ama ako go obi4am i mi promiva mozyka taka izvestno vreme sigurno 6te se poddam....vyprosa e dali 6te syjalqvam za tova...
ami tova ....kakto kaza "promivane na mozuk" se kazwa mn redovno spored men tozi 4ovek ne te obi4a a iska samo da te iz**** samo i edinstveno za tova spored men na tazi fraza se otgovarq s : ae mani se ot tuka....
no se pak ako naistina obi4ame 4oveka ....bihme go napravili za da ne si pomisli 4e ne go obi4ame...
Първоначално написано от midian
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
XAXAXAtva e vse edno da ti kaja "ako me obi4a6 6te se hvurli6 ot 13 etaj"! XAXAX tva e pulna manipulaciq na nedorasloto mislene na momi4etata ot strana na golemite eba4i(mom4etata)
spored men na takova izkazvane trqbva da se otgovori sus "A puk ti ako me obi4a6,6te me ostavi6 da izbera pravilniqt moment kogato sum gotova"
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
mom4e sam ama 6te se namesq v spora tva sa zagoreli do max pi6ligari koito sa tragnali s vas samo za ednoto ebane moq savet e da ne lqgate sas tqh 6tot sled sedmica 6te ima "ako me obi4a6 6te legne6 pak s men" za tfa 4e kazvate im 4upka moje mn mom4et da se sardqt sq ama badete mn tarpelivi we hora ko vi pusnat pusnat pokajete 4e ne mislite za tova postoqnno.... 4e ne vi zasqga drajte si priqtelkite pak ako iskat 6te legnat sas vas.... ako en zdrave da e..![]()
i az ne go mislq no taka izliza....ti mojesh da mu kazwash i da mu dokazwash po kakwi li dr na4ini 4e go obi4ash no kato ti kaje to4no taq frazi4ka...i prosto ako ne go napravish s nego toi moje da pomisli 4e ne go obi4ash (mom4etata da kajat dali e taka shtoto az samo predpolagam...)
stava vaprtos ako se..."obi4at" i ako mom4eto koeto mislish 4e te obi4a ti go kaje....samo 4e ako ste hodili pove4ko vreme primerno...Първоначално написано от HaCkO
bravo na tebe 4e kaza istinata =D>Първоначално написано от HaCkO
...it's WilD ObseSSioN...
ami kvo nqma we i men mn me draznat kato doidat vav daskalo eee kva zabih sno6ti nz kvo kvi cici kvo dupe.... eee stiga ve4e tfa sa devstveni pikliuvci det si mislqt ne6to 4e sa pravili a v sa6tnost e imalo mokri sani6ta ne im se varzvaite !
axhxahahh ti me kefish totalno !!!=D>
"ako me obi4ash shte spish s men"
-а ако ти ме обичаш, няма да ме караш да правя нещо, което знаеш, че не искам.
алелуя.
a ako ti go iskash samo 4e da ne e to4no kogato toi??:
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
когато не го искаш точно когато той го иска, значи че не го искаш.Първоначално написано от Pocu_Ty
и пак важи предното.
алелуя.
Това са глупости. Ако любовта се изразява само в единия секс...еми ебаси любовта...то си е не секс, ми чукане, плющене, ебане...
Taka samo debilite postupvat!Imah si has direktno da govori6 i da si iska6!To samo si idva,kak taka 6te kaje6...naistina e tupo i ako nqkoq na mene taka mi kaje 6e q otreja,ako ne mi se e doebalo qko est...
Първоначално написано от KpuCuTo0o
добре, ако приемем, че той те обича, ти го обичаш и ходите, разбирате се, обичате се и т.н., защо тогава няма да искаш да праиш секс с него? как така го обичаш, а пък не те привлича сексуално? според мен първо е харесването и привличането, пък после идва обичта..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Aко се притесняваш или имаш друга причина - му я обясни. Ако се "обичате", това няма да е проблем.
Ама ако просто се правиш на интересна, кхмм.. (ах, този студенстки живот ме разврати) ти еба путката майна!