- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На дискотека за първи път
Значи решихме от класа на нова година да наемем една дискотека и да си направим частно купонче.Обаче на мене ще ми е за първи път да ида на дискотека, и мн ме е страх какво ще стане защото не мога да танцувам опитвал сам се но от притеснението ли от какво не мога.Плс кажете ми какво да правя да не се излагам
Пийни повечко и няма да ти пука че се излагаш.
е решението не е да се напие и да не му пука... така може да се изложи повече даже.. просто си прави веселото и купона ще е на 6![]()
Пийни си малко, забрави че около теб са всички от класа ти и дай всичко от себе си независимо че не можеш да танцуваш. За всичко си има първи път нали?
Не съм съгласна за пиенето, не алкохола прави купона, тази годена се събирахме с бившия клас, повечето се напиха и стана още по- зле.
По- добре си се весели без да пиеш, че ще си изпатиш... щом ти е за първи път. Зная, че е малко притеснително и аз бях така като отидох на дискотека за първи път, но като се видиш с познати и приятели скоро ще се отпусниш и ще се чувстваш все едно идваш за пореден път!
\/
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Аз обикновено като ходя на дискотека,си поръчвам едва,две,три,четири бири изпивам ги,сядам на някой щъркел гледам малолетните курвички как танцуват,ставам отивам да хапна,връщам се в дискотеката чупя някоя друга чаша и си отивам доволен от вечерта ;'>
na4i brat mi vij sq .. na4i utia6 i po4va6 ne ti puka i pii6 mn no po malko mn trudno te hva6ta sq i gleda6 na dr seira po qko e mn smqh..
Еми просто се отпусни, и се забавлявай!
Еми виж сега, и аз бях като теб за пръв път когато излязох ама като си сред приятели се отпускаш.Така че спокс и не се кахъри от ся. Всичко ще мине ОК![]()
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
spored men weche e minalo :")Първоначално написано от Always`Sad
Първоначално написано от TikiraYang
Май не е още, пише, че е за Нова година. Не зная...
По горе пишеше " Просто се отпусни и се забавлявай"- точно в това му е цаката!
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ох моя грешка извинявам се :'>
Първоначално написано от TikiraYang
Няма нищо, всеки може да направи грешка
![]()
![]()