.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

На дискотека за първи път

Значи решихме от класа на нова година да наемем една дискотека и да си направим частно купонче.Обаче на мене ще ми е за първи път да ида на дискотека, и мн ме е страх какво ще стане защото не мога да танцувам опитвал сам се но от притеснението ли от какво не мога.Плс кажете ми какво да правя да не се излагам

Isak
    Guest
    Пийни повечко и няма да ти пука че се излагаш.

Guest
    е решението не е да се напие и да не му пука... така може да се изложи повече даже.. просто си прави веселото и купона ще е на 6

Фен
    Град
    Belene
    Пийни си малко, забрави че около теб са всички от класа ти и дай всичко от себе си независимо че не можеш да танцуваш. За всичко си има първи път нали?

Не съм съгласна за пиенето, не алкохола прави купона, тази годена се събирахме с бившия клас, повечето се напиха и стана още по- зле.
    По- добре си се весели без да пиеш, че ще си изпатиш... щом ти е за първи път. Зная, че е малко притеснително и аз бях така като отидох на дискотека за първи път, но като се видиш с познати и приятели скоро ще се отпусниш и ще се чувстваш все едно идваш за пореден път!
    \/

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Аз обикновено като ходя на дискотека,си поръчвам едва,две,три,четири бири изпивам ги,сядам на някой щъркел гледам малолетните курвички как танцуват,ставам отивам да хапна,връщам се в дискотеката чупя някоя друга чаша и си отивам доволен от вечерта ;'>

The Fearr
    Guest
    na4i brat mi vij sq .. na4i utia6 i po4va6 ne ti puka i pii6 mn no po malko mn trudno te hva6ta sq i gleda6 na dr seira po qko e mn smqh..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми просто се отпусни, и се забавлявай!

Еми виж сега, и аз бях като теб за пръв път когато излязох ама като си сред приятели се отпускаш.Така че спокс и не се кахъри от ся. Всичко ще мине ОК

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Цитирай Първоначално написано от Always`Sad
    Еми виж сега, и аз бях като теб за пръв път когато излязох ама като си сред приятели се отпускаш.Така че спокс и не се кахъри от ся. Всичко ще мине ОК
    spored men weche e minalo :")

Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    Цитирай Първоначално написано от Always`Sad
    spored men weche e minalo :")

Май не е още, пише, че е за Нова година. Не зная...
    По горе пишеше " Просто се отпусни и се забавлявай"- точно в това му е цаката!

Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

ох моя грешка извинявам се :'>

Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    ох моя грешка извинявам се :'>

Няма нищо, всеки може да направи грешка

Heaven from Hell