- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- izpotqvaneto!
Да,то имено това е причината.
Хората с по-обилно потене са винаги по-чувствителни.
На мен докторите ми казаха,че съм с чувствителна нервна система,което си е вярно.
Гените също влияят.Майка ми и тя има същия проблем.
Когато съм под напрежение,притеснявам се за нещо или съм неспокойна винаги ми се потят и дланите и стъпала,а и мишниците.Лятото е най-зле.Имам чувството,че тялото ми се претоварва от горещините,изнервям се и почвам да се потя.Ако времето е сухо,прохладно нямам такъв проблем.Даже и сега ми се потят ръцете,защото печката е навряна в краката ми и завирам от жега.
По принцип има лек за изпотяването и на мишниците,и на ръцете но всичко е оперативно.Могат да се махнат жлезите под мишниците,но не е особено за предпочитане,защото тогава пък няма да се овлажняват и ще трябва изкуствено да се прави-с кремове,гелове и т.н.Не знам даже дали лекарит в Бг правят подобни операции.Гледах по една UK телевизия,за едно момиче-фризьорка,потят и се силно ръцете и и пречеше на работата.Махнаха и някаква жлеза и проблема и се оправя.
В Америка пък им бият ботокс в подмишниците и ефекта траял доста време-към 8,9месеца (ако не се лъжа).
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???