vav va6ia klas podarqvate li si karti4ki i pravite li si kutii v koito da gi slagate?az utre misla da nosa kutiqta za karti4ki smqtate li 4e e rano?i pls daite nqkva ideq kak da nadpi6a karti4kata za fr.![]()
![]()
Koi klas si ta se zanimavate o6te s tva?Първоначално написано от koledno zvan4e
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
ne e rano.Nie v u4ili6te si razmenqme podaruci 4rez jrebii.Zabavno e![]()
Всъщност, това с разменянето на подаръци е доста забавно. С една приятелка, с която учехме в един клас, а сега в гимназията сме в различни класове си подаряваме по нещо мъничко за Коледа, същото правим и с двете момичета, с които седя на една маса...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ееее кво?Кой клас тр да си,че да си подаряваш картички?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
и аз тва се питахПървоначално написано от reason
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз съм в 12 клас и в нашия клас искат да си правим кутия с картички. Според мен няма нищо лошо... Ако е за въпрос, имам картички от 2-ри клас...Първоначално написано от ninsy
![]()
v 7-mi kilas sam.
Ние в моя клас не можем да се гледаме -картички ще си разменяме! дада НИкви картички, никви подаръци!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Абре не е никак лоша идеята. Как да надпишеш картичката...ти измисли. Напъни малко мозъка и ще се сетиш.Първоначално написано от koledno zvan4e
![]()
Веднъж един авер, в 6-7клас, направи кутия за валентинки и после всички от класа се нагърбихме с разнасянето им. Е, бая хора останаха "на сухо".![]()