.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    4u4inKa
    Guest

Moderated: Боли ли при първия път?

hoRa nqkoi da mo kaje pri purviq put boli li?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

viliiiiii
    Guest
    spored teb boli li??
    a i o6te edin vupros-ti maloumna li si?!

Голям фен
    Град
    Разград
    da,boli-tova uspokoi li te?
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Guest
    mi mn qsno 4e boli ti na kolko godini si ne si li 4ela kni6ki??????????

mi mn qsno ti na kolko godini si 4e nz ne si li govorila s nqkoi dosega
    AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!

Guest
    men ne me bolq purviq pyt vuob6te...
    e ni6to 4e sum muj... vse pak si e istina

Град
    plovdiv
    ами зависи с какво се отваряш ако прабваш с някой нож или сатър предполагам че ще боли! Всичко е Късмет!!!!!
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    hahaaaa mene ne me bolq
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

I az tova se pitam,no kakto vijda6 si4ki sa goveda i ne iskat da ti pomognat,za6toto se praviat na gazari a vsu6tnost ni6to neznaqt taka 4e tuk ne e mestoto

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оо да мно напрау за умиране е !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Един сериозен отговор:

Болката не е задължителна - ако си достатъчно отпусната, той е достатъчно нежен и опитен и ти не си много тясна и/или чувствителна отдолу.. може да не те боли. Самото разкъсване на химена е безболезнен процес, каквото и да ти разправя Умнияя-Да Ретърн!

Но! Тъй като всички горни условия са утопия, първият ти път няма да е само майски рози. В началото ще ти е непривично, ще се стегнеш, ако и момчето е неопитно - и то ще прави грешки.. Стига двамата да се обичате, да внимавате и да прочетете поне една книжка по темата - още към края на първия път можеш да изпиташ истинско удоволствие от секса. Всички сме минали по този път, няма защо кратката болка в началото да те плаши. После става мноооооооого хубаво.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Zavisi mn ot obstoqtelstvata!Ako partiorut ti e nejen i vnimatelen,shansovete da te boli mn namalqvat..no si zavisi - nqkoi momicheta se rajdate bez devstvena cipa(tva mn rqdko se sluchva),pri drugi tq se kusa pri sport,pri 3ti obache tq e mn elastichna..prosto si zavisi
    men naprimer ne me bolq izobshto,no tova e rezultat ot mn nejen partinior i 12g aktivna sportna deinost
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    Мен мноооого ме боля.Голям ад беше,но това естествено не е гаранция,че теб ще те боли.При всяко момиче е различно.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    боли...ама не е страшно не е болка за умиране

Цитирай Първоначално написано от l@zur
    ами зависи с какво се отваряш ако прабваш с някой нож или сатър предполагам че ще боли! Всичко е Късмет!!!!!
    XAXAXAXAXAXXA Tapanar li si ???
    МеН Р&Б музиката къртиииии :Р
    За всички газари "елате по повече !!!"
    Давам Любов на тоя който ме уважава,
    Давам Любов на тоя който гърба ми пази,
    Давам Куршум на тоя дето мене ме мрази!!!!!!!!!

мен нито ме боля, нито кръв тече..не можах да си го обясня, ама си ми беше екстра , така че си зависи - може да боли ама повече или по-малко, а може и хич да не боли

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами мен не ме боля изобщо.. не е задължително да боли.. зависи от психическата нагласа , от човека с който си и колко ще е внимателен той.. от това колко ще си възбудена и т.н

MDA
    Guest
    Abe mom4eta, vie za6to otgovarqte? Men li4no me bolq adski mnogo...no tva si be6e moita cipa,sq za tvoqta ne znam...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    I men izob6to ne me bolia i daje purvia mi put e edin ot nai-hybavite mi do sega

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от MDA
    Abe mom4eta, vie za6to otgovarqte? Men li4no me bolq adski mnogo...no tva si be6e moita cipa,sq za tvoqta ne znam...
    Отговарям, защото говорите глупости. Не боли от ципата, по дяволите! Я вземете прочетете някоя книжка, ако не ми вярвате! Дефлорирал съм по стандартния начин и с пръст (тогава не знаех, че с пръст може ^^). Е, ако е от ципата, защо като стана номера с пръста, после и двамата след играта гледахме кръвта по чаршафа като шашнати ("Това от теб ли е?" ) Боли от проникването на голям предмет в несвикналата вагина. Това е.

edit: е, не и да напиша "пръстта", вместо "пръста"!

Град
    Неизвестен
    Ами и мен не ме боля,ако е някои по опитен ще те отвори сас праст.Няма нищо да усетиш.Успех
    МаNikKkKkKK

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    боли,но не от разкъсването,а от това,че нещо влизавъв влагалището ти и го разтяга. Самата болка не е нетърпима и наистина трябва да си отпусната. Мен личноне ме боля толкова-просто бях ужасно тясна и имах чувството че пенисът притиска всичките ми вътрешности. Нормално е-с времето този проблем се намалява. А и сега си ме боли,така че не само първият път боли!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от flower4e
    мен нито ме боля, нито кръв тече..не можах да си го обясня, ама си ми беше екстра , така че си зависи - може да боли ама повече или по-малко, а може и хич да не боли
    и при мен беше така
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    и мен не ме боля. и аз много се учудих че я нямаше оная болка за която всички разправят.докато приятелката ми като го правила супер много я боляло имало и кръв даже го накарала да спре. и не е нужно партниора ти да е "голям ебач" за да не те боли. и все пак "Трай бабо за хубост" нали така ....1-я път ше боли, 2-я не.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Моя първи път ме болеше така все едно ми разпорваха вътрешностите.
    Капута беше целия омазан с кръв и ми идеше да крещя от болка.Той така и така не свърши щото го изритах,за да спре
    Ама виж втория път вече е друго нещо
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си