- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Ние сме най-разединения клас. Какво да правим?
zdraveite sa sam 9 klas i ot min godina sam v dr klas. nie sigurno sme nai-razedinenia klas na sveta molq vi kajete kvo da napravq za da se razbirame po-dobre i da sme po sploteni
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
съжалявам че ще ти го кажа, но нищо не можеш да направиш. ти си сама, а срещу теб са 25 души които ИСКАТ да е така. неравна битка - изгубена кауза.
syglasna sym
Ако в това положение всички се съгласите, бихте могли например да си правите по-често събирания на класа. Колкото по-често, толкова по-добре за вас самите. На тези събирания ще имате по-голяма възможност да се опознаете като такива каквито сте извън учиище, ще си говорите, ще се отпуснете(не говоря за общуването, а въобще - един към друг) и ще се отворите един към друг. Поне това ще бъде целта ви. Надявам се и останалите ти съученици да мислят така и да искат същото което и ти, защото в противен случай, наистина ще ви бъде трудно. И другото което е, ако дай Боже тези събирания се осъществят, и въпреки всичко нещата не се пооправят, съжаявам, но се опасявам, че ще трябва да свикнете с мисълта(че нещата явно няма да се оправят)! Това е моето мнение, желая ви успех!
Те ако останалите мислеха като нея нямаше да са толкова разединени. С една дума няма оправия ... ще става и по зле ... гадно е ама какво да се прави ... преживявам същото , но отдавна спрях да се кося ....Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
lujesh se..nie bqhme nai razedineniq klasi klasnata re6i da ni prati na psiholog
![]()
Всеки казва така за класа си, но никой не може да помогне! Аз вече не обръщам внимание на съучениците, които не са ми приятни!Просто няма смисъл!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Точно ти нищо не можеш да направиш по този въпрос. Това, че не сте сплотен клас не зависи само от теб, но и от останалите ти съученици. Ако дори двама от класа ви не са в добри отношения... нама начин да сте сплотени... Зная го от личен опит!Първоначално написано от iani4ka
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
няма какво да направиш.Оставаш си такаПри мене също е така и е баси кефа
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Lake_bodom
В моя клас просто се чудя как не стигаме до бой всеки път като има да се обсъжда нещо. Просто толкова сме се обърнали един срещу друг, че е истински ужас направо. Ама к'во ти пука? На мен лично не ми, ама хич и така си ми е много добре.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ми маймунката е права...може да звучи просташко, ама ако се напиете заедно ще се пооправят нещата. Говоря от личен опит
Първоначално написано от BunnYY_f
![]()
за жалост и аз съм така![]()