.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated: Ние сме най-разединения клас. Какво да правим?

zdraveite sa sam 9 klas i ot min godina sam v dr klas. nie sigurno sme nai-razedinenia klas na sveta molq vi kajete kvo da napravq za da se razbirame po-dobre i da sme po sploteni

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    съжалявам че ще ти го кажа, но нищо не можеш да направиш. ти си сама, а срещу теб са 25 души които ИСКАТ да е така. неравна битка - изгубена кауза.

soul_divine91
    Guest
    syglasna sym

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Ако в това положение всички се съгласите, бихте могли например да си правите по-често събирания на класа. Колкото по-често, толкова по-добре за вас самите. На тези събирания ще имате по-голяма възможност да се опознаете като такива каквито сте извън учиище, ще си говорите, ще се отпуснете(не говоря за общуването, а въобще - един към друг) и ще се отворите един към друг. Поне това ще бъде целта ви. Надявам се и останалите ти съученици да мислят така и да искат същото което и ти, защото в противен случай, наистина ще ви бъде трудно. И другото което е, ако дай Боже тези събирания се осъществят, и въпреки всичко нещата не се пооправят, съжаявам, но се опасявам, че ще трябва да свикнете с мисълта(че нещата явно няма да се оправят)! Това е моето мнение, желая ви успех!

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Ако в това положение всички се съгласите, бихте могли например да си правите по-често събирания на класа. Колкото по-често, толкова по-добре за вас самите. На тези събирания ще имате по-голяма възможност да се опознаете като такива каквито сте извън учиище, ще си говорите, ще се отпуснете(не говоря за общуването, а въобще - един към друг) и ще се отворите един към друг. Поне това ще бъде целта ви. Надявам се и останалите ти съученици да мислят така и да искат същото което и ти, защото в противен случай, наистина ще ви бъде трудно. И другото което е, ако дай Боже тези събирания се осъществят, и въпреки всичко нещата не се пооправят, съжаявам, но се опасявам, че ще трябва да свикнете с мисълта(че нещата явно няма да се оправят)! Това е моето мнение, желая ви успех!
    Те ако останалите мислеха като нея нямаше да са толкова разединени. С една дума няма оправия ... ще става и по зле ... гадно е ама какво да се прави ... преживявам същото , но отдавна спрях да се кося ....

lujesh se..nie bqhme nai razedineniq klas i klasnata re6i da ni prati na psiholog

Голям фен
    Град
    на луната
    Всеки казва така за класа си, но никой не може да помогне! Аз вече не обръщам внимание на съучениците, които не са ми приятни!Просто няма смисъл!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Re: Moderated: Ние сме най-разединения клас. Какво да правим

Цитирай Първоначално написано от iani4ka
    zdraveite sa sam 9 klas i ot min godina sam v dr klas. nie sigurno sme nai-razedinenia klas na sveta molq vi kajete kvo da napravq za da se razbirame po-dobre i da sme po sploteni

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Точно ти нищо не можеш да направиш по този въпрос. Това, че не сте сплотен клас не зависи само от теб, но и от останалите ти съученици. Ако дори двама от класа ви не са в добри отношения... нама начин да сте сплотени... Зная го от личен опит!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    няма какво да направиш.Оставаш си така При мене също е така и е баси кефа

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    съжалявам че ще ти го кажа, но нищо не можеш да направиш. ти си сама, а срещу теб са 25 души които ИСКАТ да е така. неравна битка - изгубена кауза.
    Напълно съм съгласна.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В моя клас просто се чудя как не стигаме до бой всеки път като има да се обсъжда нещо. Просто толкова сме се обърнали един срещу друг, че е истински ужас направо. Ама к'во ти пука? На мен лично не ми, ама хич и така си ми е много добре.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    София
    Ми маймунката е права...може да звучи просташко, ама ако се напиете заедно ще се пооправят нещата. Говоря от личен опит

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Всеки казва така за класа си, но никой не може да помогне! Аз вече не обръщам внимание на съучениците, които не са ми приятни!Просто няма смисъл!

за жалост и аз съм така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си