- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем голем
здравейте хора! надявам се да сте добре..
та ето и преминивам към темата..
харесвам много едно момиче .. всеки ден мисля за нея .. от един клас сме.. може да се каже 4е дори я оби4ам .. ето го и истинския проблем .. МНОО СЪМ СРАМЕЖЛИВ .. и см си саздал всякакви комплекси от тапанарки .. пробвах с 2 момичета и ме отрязаха и сега то4но за първи път см "влиубен" и .. не смея да призная на моми4ето което харесвам 4е я харесвам толкова много ... ве4е не ме инт ни6то ... съ6то така ме е срам да и кажа 4е я харесвам и т.н понеже см пълен . добре ако не е там проблема .. идва 4е см срамежлив и накраая се въртя в някакъв кръг с стени и само в стените се бия .. просто исках да споделя![]()
Познао ми е на 16 сам до сега съм нямал приятелка и то то4но поради същата причина отрязаха ме 2 пъти и вече изпитвам страх...
мо покани я да излезете някъде: на кафе напр. или пък като излезете на диско сръбни си малко повече и и кажи какво чувстваш. Трябва да преодолееж срамейливоста. Няма значение че си пълен. И аз не съм от най сабите, но ако все изчакваш става по-лошо. Просто ако си сигурен в чувствата си няма какво да криеш. Въобще да не ти пука че може да те отрежат.
tq ne hodi na disko![]()
горе-долу съм съгласна с hoseto_ с изклиу4ение на 4аста с "подпийването". просто си бъди ти и й кажи в ТРЕЗВО състояните че държиш на нея ..покани я някъде на къфе да се разходите.. нещо което и харесва да прави.може да си забелявал след като си в един клас с неяуспех !
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
Tova e mnogo tupo,da si suzdavash kompleksi ot KOMPLEKSARKI...Te qvno iskat ne6to poveche,batkovci....Ti ako obrushtash vnimanie na takiva.Deistvai s momi4eto puk,ako te otreje(dano ne go napravi),shte si namerish tochiq chovek!![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Идея си нямаш колко добре те разбирам, и аз съм имал същия проблем, обаче си казах един ден, че няма какво да губя и разкъсах омагьосания кръг за който говориш. Аз пак съм си без приятелка, но вече не се притеснявам да споделям чувствата си, дори мога да кажа, че се свалям с едно момиче. Така че за твоя проблем давай смело, да не ти пука че си пълен, защото нали знаеш, лънлия човек е добър човекПървоначално написано от sadd
смелост проиятел, това е изхода. Стискам ти палци да се оправиш.
И сам воинът е воин, но по-добре е да знае, че е част от едно цяло, че е значим за един и зависим от другиго.