.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

vapros za r.d na priqtelq mi

zdraveiteeee,a sega imam vapros4e,4udq se kakvo da podarq za rojdenniqt den na priqtelq mi,poneje ot skoro hodim i ne mislq 4e 6te e saumestno damu kupq nqkoe plu6eno me4e ili ne6to podobno,puk i neznam.ako ima mneniq pi6ete plisss,za6toto nqmam vreme.
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Супер фен
    ми писал съм в други теми много хубави неща мързи ме пак да мисля като цяло мисли в посока оригиналност и това 4е и той трябва да му се кефи

От колко време ходите и кога точно му е РД

Момиче съм!!!

Guest
    Kupi mu edna lenta prezervativi... opredeleno 6te se zaradva

dsaasd
    Guest
    kupi mu edna sreburna grivna

ami zna4i nie hodim ot 2 sedmici,a r.d e na 15 tozi mesec.za grivnata ne e lo6a ideq,obmislqla sam q,no o6te se 4udq.
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mojesh da mu kupish neshto,koeto da nosi i da e blizko do nego...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: vapros za r.d na priqtelq mi

Цитирай Първоначално написано от bilqn4eto
    zdraveiteeee,a sega imam vapros4e,4udq se kakvo da podarq za rojdenniqt den na priqtelq mi,poneje ot skoro hodim i ne mislq 4e 6te e saumestno damu kupq nqkoe plu6eno me4e ili ne6to podobno,puk i neznam.ako ima mneniq pi6ete plisss,za6toto nqmam vreme.
    Не мога да ти кажа!!!Зависи от самия човек!!!Сигурна съм че ти най-добре знаеш....!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си