- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви искат те¿
Какво искат момичетата на 13-14 годишна възраст.Желаят ли секс или просто не им се прави защото мислят че врасниците им са бебета или че им е много малак???ИМА ЛИ МОМИЧЕ или МОМЧЕ което е правило СЕКС НА 13 год PLS !!!
OBI4AM FUTBOLA
ИМА!!! Да е*а м**ка им пр***а!Некви тъпи надути лапета, дето като ги разпорят и се мислят за най-големите хъзарки
Аз като бях на 15, някво лапе на 12 искаше да си прай сефтето с мене
![]()
![]()
![]()
от малки стават курветан някой. А за момчетата... и те са си разгонени и те са много отворени и искат да правят на 13-14 години секс... ама само на фантазия. Айде да се лепне с друго на същата възраст в 1 легло да ги видим кво ще направят?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Да.Има..Аз съм правила секс на 13 същност като се замисля беше малко преди да навърша 14 Хич не съжалявам за това ..Тогава какво съм желала ли.. ами едва ли е било секс може би нещо ново нещо неизпитвано до сега..Ее не беше зле като за пръв път
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Еми,аз не съм правила,но съм на 13,затова мога да ти кажа какво искаме!Размера за нас не е от никакво значение,а за годините момичетата искат по-големи(сигурно защото повечете момчета на 13-14 не могат физически да го направят а и са доста дребни),но аз не съм от тях!И въпреки това мисля че няма да намериш много момичета на 13-14 които да са готови да го направят!
Всеки прави каквото си иска, само, че тези които не си живеят на време детството, а искат да са "големи" незнаят какво е детство.. на 13 години е нормално да играеш лимки, не да си играят с твойте.
би трябвало да не желаят секс.. ама има такива които искат.. съмнявам се да си мислят за размера..
Аз ли4но на 13 не съм се и замисляла за секс все още. А и тогава си4ки мом4ета ми се виждаха безмозъ4ни олигофренита такаммм...
Праих секс за пръв път на 17
![]()
Робинята на Quench
ти наред ли си? как да не могат физически да го направят? могат, нали им стават вече паците и имат сперма. я опитай с някой съученик и ела след това да ни пишеш във форума да ли не може.Първоначално написано от ~magitto~
da be kyrvi po put i nad put. kolko takiva ima det sa gotovi da pysnat na polovinata gradПървоначално написано от ~magitto~
Хахахах! Ехх, защо и моето поколение нямаше такава готовност за секс? Както и да е, не съжалявам (много), че ми се наложи да изчакам няколко годинки. Имах предостатъчно време да си изясня сам за себе си какво искам, как го искам и достатъчно време да прочета това и онова, за да стана добър любовник.
ne moga da gi arzbera tiq malkite, deto na 13-14 i zapo4vat polov jivot...mamka mu tolkovca li e izvrateno novoto pokolenie ve4e. Az bqh na 16 kato si pravih sefteto i sega mislq, 4e vse o6te mi e bilo rano i , 4e e trqbvalo pone 1 godinka da iz4akam o6te, a te...Ne vqrvam, 4e znaqt kakvo to4no iskat.
Prepikalo im se a te msilqt, 4e im se e*e!!!!![]()
![]()
Posle ima da si blyzkat glavite...Ei ot takiva posle 6te stanat adskite kurvenc*
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
=D>Първоначално написано от shalis
Naistina ne znaqt o6te kvo iskat... ama pod vliqnieto na sredata... kvo o4akva6... to sex navsqkude... po filmite v pesnite... ima slu4ai dori 8 godi6ni da sa sus sifilis, makar 4e po princip stava vypros za deca koito jiveqt na ulicata... no vse pak si e samata deistvitelnost za Bulgaria.
Е ти па закво отказваш е? Малко крехко неотворено агнешко. И ти се слага и ти отказваш. ЛЕлеелееле на къде отива мъжкото общество в България....?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ~magitto~
Немогат ли? Знайш ли к'ви животни съм виждала на по 13-14?! Недей така моля ти се....Че са малки, малки са си ... ама че "немогат" това вече е друго! Недей говори глупости ....
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Тези думи докоснаха нещо в мене, брат!Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
iskat da sa moderni...da ne gi misliat za zadrysteni...i ne samo teq na 12-13 a mi i teq na 14...
izviniavam se na damite na 14 i pod 14,ama ne e normalno za mene da pochnesh da se ebesh,da lapash pishkata na nekoi na 14 i otdoly ...
sorry lichno mnenie...
moje sym konservativna ama az na 14 si igraeh s kykli,pa daje i na 15...