Цитирай Първоначално написано от shizzle
Карай постепенно, ве, пич! Не е задължително да я рацепиш от секс от първата вечер. Стъпка по стъпка, при това сравнително логични. Първо, трябва да правиш ходовете си винаги в подходящ момент - когато няма какво да я кара да се притеснява (това включва да няма някой, който да ви виси на главата, но още по-малко пък голямото легло в спалнята, в задушевна атмосфера, за да не я стряскаш, че искаш нещо повече от докосвания). Така, стъпките, които са работили при мен за 3 девственици - масажираш гърдите й през дрехите и виждаш как го приема; пъхаш си ръката под дрехите й и галиш коремчето, виждаш как го приема; докосваш гърдите й през сутиена/на голо, виждаш как реагира. Това не е задължително да става в рамките на един път, нито на една седмица, сам трябва да прецениш колко да я притиснеш. Вече имаш достъп до 4 много важни ерогенни зони - шия, корем, гърди, гръб. Научиш ли се как да натискаш правилно копчетата, можеш да побъркаш момичето с тях. А, както всички знаем, възбудата сваля летвата. Вече можеш да я пипаш през дрехите по котенцето, да бъркаш в бельото й, след това можете да правите петинг и чисто голи.. До секса остава само една стъпка. Щом сте толкова дълго заедно, нещата би трябвало да тръгнат много лесно и да наберат инерция сами. Важното е да не избързваш и да внимаваш МНОГО как реагира момичето.

А ако не си готов да вложиш времето и усилията, значи не я обичаш достатъчно и по-добре да се разделите.

Аз съм съгласна тук, добър подход наистина, и както ти каза момчето, ако нямаш търпението да я изчакаш още малко, значи не я обичаш толкова, колкото казваш.Пък и да ти кажа чстно не вярвам още дълго да се дърпа