ахеаххеа КоКаТа кфо да ги праиш-няа оправия...иам чуството ,че тоя форум половината е пълен с ограничени ,объркани,необразовани деца...човека изял една бонбона и вече край...ма аз се питам що не кажеш на техните да го пратат ф некоя комуна беее...вече е време..ахеаххеа като всяко интересно нещо отначалото може да е по-често после ше поспре...не се притесняай че ше мине на херца,...това го правят слаби хора според мене,който имат някъф сериозен проблем или са ф депреш...нз що прибързвате със заключенията и го праите такъф...лелеее представям си ако мойте приятели пишеха такива теми щях да полудея...кфо ви е работа да седите тука и да цъкате безмислени постове като такива теми има хиляди ,прочети и готово...ше фана да направя една реклама на Google да я пускат по няколко тв канала да се научите деа и един съвет ако е на амфети и го прай често-да лошо е щото ше се зомбира..ако искаш да му помогнеш го посъветвай да зима или кока или бонбони и не всеки ден или 2 пъти в седмицата.

колкото и да не съм против тия работи това е много пък и съм За мярката(който може да си я спазва) за тия които не могат и си мисляч че такава няма-sry ваш проблем и грешка ае rspct