.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на quench
    Значи по-добре да не те качват на rack-a... Просто не си се отпуснал и отдал на господарката си,затова си се чувствал така след това. Тея неща се правят с ултимативно желание,а не само за експеримента - наче няма да ти скочи серотонина и ще те боли силно или както е в твоя случай - ще изпиташ дискомфорт. Идеята на "неудобствата" при софткора и на "болката" при хардкора са да те накарат едновременно да изтръпнеш и да се почувстваш high! Не знам иначе как да опиша чувството по-просто...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    moqta fantaziq e da zavurja nqkoi gotin i qk muj za stola da mina pokrai nego sus mini kojena pola i jartieri otgore edno golqmo bustie s kamshik v ruka da go odarq leko i da go nakaram da ispitva ogromna nujda da me dokosne i da sum losha s nego
    лелееее момиче направо не мога да повярвам... на мен това ми е любимата ... ама абсолютно същата... иначе имам и други ... ама не е истина да мислим по толкова еднакъв начин
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Много ми е хуууубаво като си представя да го направя с непознат..

Повече от фен
    Почти празна билярдна зала, с онези приглушаващи светлината абажури с ресни, ароматът на мъжки парфюм се смесва с лютивия тютюнев дим, неангажираща музика, може би джаз... една особена атмосфера на застиналост и безвремие... Аз и Той, на билярдната маса...мммммммм...Нямам нищо против да има наблюдатели...
    Има нещо особено възбуждащо в билярда, обстановката, положенията на тялото- можеш да се любуваш на телата, както и да покажеш своето, движението на ръката, самият звук... възбужда и фактът, че можеш да покажеш на някой мъж, че си по-добра от него в играта, като в същото време да го съблазниш... Чудя се какво ли е усещането да търкаляш по кожата си студената топка...от какво са, мрамор?
    Като се замисля, обичам да ходя с мъжка компания на билярд и да им се любувам, а дълбокото деколте е предимство в тая игра Ако някой познат можеше да прочете това- билярдът в петък вечер просто няма да е същия...

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    moqta fantaziq e da zavurja nqkoi gotin i qk muj za stola da mina pokrai nego sus mini kojena pola i jartieri otgore edno golqmo bustie s kamshik v ruka da go odarq leko i da go nakaram da ispitva ogromna nujda da me dokosne i da sum losha s nego
    a пък аз това и съм го правила......... и на мен са ми го правили...и майче предпочитам да са по груби с мен
    аз почти нямам фантазия или сексуално желание, което да не съм изпълнила но и тази нощ имах еротични сънища- е все още не съм ги изпълнила, марче точно това едвали ще стане и за в бъдеще. А какво санувах и ми действаше възбуждащо ли? Ами:
    Бях вече студентка в уневеститета първи ден на някаква лекция и не се познавахме с колегите, нзм как но седя в скута на явно колега- не само че беше непознат а и не му бях видяла лицето. И майче бях с пола и нзм как стана но супер много се възбудихме и правихме така както си седях в скута му анален секс, и стаята беше пълна с хора- и никой не разбра. И беше някак си супер бавно и възбуждащо,докато го вкарва....и така после си тряъгнахме по живо по здраво от лекцията, но аз вс епак не му видях лицето и не разбрах кой е

Фен
    Град
    Свищов
    Много е брутално за споделяне
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    nishto nie shte te izslushame s razbirane ... Go Ahead

Моля те,сподели - на мен само думата "брутално" ме кара да полудея! Де да знаеш - то може за другите да не е брутално...

Повече от фен
    Сетих се за още една фантазия...
    Някакво събиране/ рождения ми ден примерно- да ми направят нестандартен подарък/- да ми завържат очите и да ме оставят насаме с някого, да се "позабавляваме"...и така и да не разбера кой е бил той...
    Но разбира се практичното ми мислене разваля удоволствието от фантазиите- винаги има елемента "това не може да стане защото..." Иначе идеята сама по себе си не е лоша...

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Сетих се за още една фантазия...
    Някакво събиране/ рождения ми ден примерно- да ми направят нестандартен подарък/- да ми завържат очите и да ме оставят насаме с някого, да се "позабавляваме"...и така и да не разбера кой е бил той...
    Но разбира се практичното ми мислене разваля удоволствието от фантазиите- винаги има елемента "това не може да стане защото..." Иначе идеята сама по себе си не е лоша...
    =D> не е лоша

Има степен на оригиналност!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Има степен на оригиналност!
    Дае, ти какво се правиш ся? На всеки РД те напиваме, връзваме те и ти пускаме козичката Светла да те олиже. Онова което наричаш страп-он и казваш че ти е харесало в онзи момент, беше просто вимето й!
    Ай капито?

Супер фен
    mi nqkvo lqto tam da e toplo izvestno koli4estvo smetana i led mmmm

Мега фен
    Град
    SF
    Хммм... фантазия.. ами фантазията ми вклю4ва кръв в големи коли4ества, така 4е не знам дали е идейно да споделям

Guest
    широк мъжки гръб, бръснарско ножче, тънка червена следа...

Снежанка гола
    Don't hate the player , hate the GAME!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SS BOTEV VRACA
    мале като видех голяма камина си помислих че ша гориш циганската сган
    и аз така :P

Mom4e_18_
    Guest
    MMm... Edinstvenoto mi jelanie e gadjeto mi da mi pravi frenska liubov.. A tq ne iska za sujalenie
    Shte e qko ako nqkoi den se navie \/
    No za sujalenie ne znam kak moga da q nakaram..s molene ne stava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си