.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Вашите фантазии

Ами става въпрос за това,че всеки си има фантазия,от която се възбужда!Каква е твоята?
    Ако има такава тема,сори!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да, много такива теми има.
    Аз за пореден път ще кажа, че май нямам фантазии...или...

Град
    plovdiv
    определено една брюнетка и една блондинка с черни жартиери каси полички големи гарди стегнато дупе биха ми сваршили невероятна работа
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    определено една брюнетка и една блондинка с черни жартиери каси полички големи гарди стегнато дупе биха ми сваршили невероятна работа

Скууукааа!!!

Робинята на Quench

Guest
    аз не искам мн само докато го правя момичето под мен да ми казва мн нежно и същевременно перверзно "Чукай ме, чукай...." ме е мн нали а и също докато ми прави "свирка" да ме гледа в очите и да ми казва "обичам те" не е мн

Мега фен Аватара на quench
    Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил педерас или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"
    Не знам,мисля да не публикувам фантазиите си,мисля,че повечето читатели не го заслужават. Ако се изместим малко по-западно от Ориента,ще понапиша нещо - сега ми е празник и не искам да ме нервират разни 12 годишни всезнайковци-мъжкари или дърти педофили...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    komers...
    Love you Kris !!!

Супер фен
    руса висока мацка само по пола която да сваля!

Край морето да е тъмно да е топло

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил гей или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"
    Не знам,мисля да не публикувам фантазиите си,мисля,че повечето читатели не го заслужават. Ако се изместим малко по-западно от Ориента,ще понапиша нещо - сега ми е празник и не искам да ме нервират разни 12 годишни всезнайковци-мъжкари или дърти педофили...
    Мдам.. И моите истински фантазии не са от най-общоприетите. Имам толкова много kinks, че.. Какво точно се разбира под "фантазии" - ситуации, които искам да ми се случат; ситуации, които може и да са ми са се случвали; или изобщо неща, които ме възбуждат (като облекло, играчки, поза и т.н.)

SS BOTEV VRACA
    Guest
    ФАНТАЗИЯТА Е ДА ИЗТРЕБЯ ЕВРЕИТЕ СИГАНИТЕ И ЧЕРНИЛКИТЕ
    ОЙ ОЙ ОЙ
    14/88

Повече от фен
    Mmmmm...edna golqma kamina s plamtq6t ogyn.Toplinata na plamycite gali golite tela...Aromat na muskus...4erni sateneni 4ar6afi s golemi meki vyzglavnici....mmm Na men pone tazi misyl mi deistva vyzbujda6to
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

SS BOTEV VRACA
    Guest
    мале като видех голяма камина си помислих че ша гориш циганската сган

da prawq 3-ka s 2-te momicheta koito sam obichal :'>

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SS BOTEV VRACA
    ФАНТАЗИЯТА Е ДА ИЗТРЕБЯ ЕВРЕИТЕ СИГАНИТЕ И ЧЕРНИЛКИТЕ
    ОЙ ОЙ ОЙ
    14/88

КЪРТИШ , та мойте фантазии, къдрава чернокоса, да се любим бавно, да се целуваме на тиха музичка с много оргазми и от двете страни
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

SS BOTEV VRACA
    Guest
    Три бръснати глави ли си представяш

Ми де да знам!Просто си ги представям пък лицата просто незнам!А ако толко те вълнува единия може да е негър!Това също ме възбужда!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Фантазии,хм - чудя се дали да споделям,ще се изредят пак разни нещастници да ми говорят колко съм бил ненормален и как съм бил гей или некви чичковци,които обикалят из "секс" и четат постовете на малките момиченца,докато лъскат,ще кажат "Аз съм бащата на едно момиче тука,а ти си много болен,извращаваш малките дечица"
    Мдам.. И моите истински фантазии не са от най-общоприетите. Имам толкова много kinks, че.. Какво точно се разбира под "фантазии" - ситуации, които искам да ми се случат; ситуации, които може и да са ми са се случвали; или изобщо неща, които ме възбуждат (като облекло, играчки, поза и т.н.)
    Тука просто тря отговориш на въпроса който е зададен темата, не е нужно да изкарваш тълковния речник и да обясняваш какво означава думат.Не е толкова сложно и е близко до акъла. Никой не може да се прави на по умен от мен!

Относно темата, мръснишко държане и къси дрешки! :P :P :P :P :P

Guest
    едно леглооо... топъл и мек юрган.. пухкава възглавница.... аххххх как ми се спи

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    moqta fantaziq e da zavurja nqkoi gotin i qk muj za stola da mina pokrai nego sus mini kojena pola i jartieri otgore edno golqmo bustie s kamshik v ruka da go odarq leko i da go nakaram da ispitva ogromna nujda da me dokosne i da sum losha s nego

Cool!!! Lets meet and make needlessly agressive sex!

Супер фен
    Град
    Хахаха, перверзниците се надушиха вече, а? Само един съвет - като го вързваш гол, гледай преди това да стоплиш стаята. И да подложих нещо меко на стола! На мен едва ми стана :/ Иначе тръпката е един път

Да бе! Колкото е по-rough,толкова е по-дборе! Не знам,може да съм много hardcore...

Супер фен
    Град
    Като имаш хилав задник като моя и седиш на прост дървен стол (ама само дърво, абсолютно плоско) половин час, ще те видим колко си хардкор ^^ А и не само това, после като те яхне става още по-забавно! Имах мускулна треска на задника 2 дена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си