- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кое е по-хубаво
Аз специално предпочитам с бронзов загар,защото моята кожа е такава.
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
i az s1m taka!Първоначално написано от елито
\
/
![]()
мен ми е се тая щото се кефя на тъмна кожа , квато е моята ма и на светла щото ми е писнало секи 2ри се стреми към брозновия загар ама никой не може да си направи млечна кожата тфа е
f*ck off!
Първоначално написано от елито
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Моята кожа е много светла и повече ми харесва като видя някоя бяла руца жена,абе..нещо като Кристина Агилера или Мерилин Монроотколкото някоя Риана или Бейонсе.Светлото е по-хубаво от тъмното
![]()
бяла,но не като платно...просто нормална
![]()
Сто процента съм сигурна,че авторката на темата има по-тъмна кожа...
"кое повече ви харесва невероятно секси кожата с лек брознов отенак или зловещата бяла като сняг кожа"
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
За мъж или за жена говорим?хах...принципно предпочитам по-светла...светла кожа и черни очи и коса
ми,аз съм с нормално бяла кожа,но повемче ме кефи с лек ,бронзов загар..![]()
Az predpo4itam da e svetla .Ako si sas svetla kosa po dobre da e po beli4ka
Моята е доста бяла, но бих предпочела да е мааалко по-тъмна. Лятото ми става хубаваЗимата обаче съм сирене..
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Аз пък си харесвам повече с много светла кожа......като мойта
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Естествено, че с бронзов загар...бели като сиренце хора не харесвам.
spored men mom4etata ni kefi pove4e tumna kojabronzov ten
nz dali sum prav
Брозонв загар
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
mi az mn xaresvam tamniq ten oba4e ot druga strana.......jenata na me4tite mi e Natalia vodianova ,a tq e dosta svetli4ka i az q obojavaaaaaaaaaam.bix se ojenil za neq,ma tq ve4e e omajenajalko.......ma karai-po temata.i 2te mi xaresvat,vsa6tnost to zavisi ot 4oveka,6toto na vseki razli4no mu otiva.sa ima mnogoooooooo krasavici sas tamna koja.oba4e na moita natalia nqma da i otiva 6toto xi4 ne siq predstavqm prepe4ena kato filiika.taka 4e vsi4ko si zavisi ot 4oveka
taka kato cheta mneniqta ostavam s vpechatlenieto, che vseki haresva takav ottenak na kojata kato negoviq.ne prochetoh nikade "haresvam svetlite koji vapreki che moqta e po-tamna" ili obratnotoanyway...az se prisaedinqvam kum mnenieto za bronzovata koja i pak shte se prisaedinqvam kam ostanalite i shte kaja che i moqta e takava
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Не зависи само от кожата,примерно косата,очите...и така.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...