.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    ааб
    Guest

Умирам по едно момиче но каво да направя

Здраавейте на всички.Аз имам един голям проблем с любовта.Аз съм на 16 и досега не съм изпитвал такова чувство.Тя се казва Елена и просто не мога да спра да си мисля за нея.Какво ли не направих да ме забележи.Отслабнах 15кг,ходя на фитнес.Но големия ми проблем е че не мога да изкажа чувствата си.Тя ме смята само за нейн суечиник и нищо повече.И какъвто и разговор да сметна да започна с нея ми се подкосяват краката и едно здравей не мога да и кажа.На всичко от горе един педал от класа също я сваля и мисля че е по напред от мен.А ако не си изкажа чувствата имам чувство че ще умра.Моля хората с по голям опит да ми помогнат.Ше ви бъда вечно благодарен

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Що пък трябва да си изказваш чувствата?Покажи ги бре!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто трябва да й признаеш чувствата си,трябва да преодолееш срама си...няма как.Но все пак почни да флиртуваш с нея,комплименти,погледи и такива и дано те забележи.А и можеш на среща да я поканиш.А ако не иска я остави,после най-вероятно ще бяга след теб. Да се надяваме...

ааб
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами просто трябва да й признаеш чувствата си,трябва да преодолееш срама си...няма как.Но все пак почни да флиртуваш с нея,комплименти,погледи и такива и дано те забележи.А и можеш на среща да я поканиш.А ако не иска я остави,после най-вероятно ще бяга след теб. Да се надяваме...
    Мерси за съвета пич но незнам как ще го направа.Ето сега пиша от час по инфо в даскало и я гледам и просто като я погледна си глътвам грамаатиката и губа ума и дума.Не знам какво да правя
    Но ако не направя нещо ще се сасипа от мъка

ааб
    Guest
    Мерси за съвета пич но незнам как ще го направа.Ето сега пиша от час по инфо в даскало и я гледам и просто като я погледна си глътвам грамаатиката и губа ума и дума.Не знам какво да правя

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    В любовта губи,винаги този,който прикрива чувствата си!Така че поговори с нея,няма от какво да те е страх,можеш да спечелиш много от това,така че не позволявай страха да ти отнеме това момиче,за да не съжаляваш после..Успехх
    f@nt@zi@

Голям фен
    Razkrii si chuvstvataA!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    spored men prosto trqbva da otidesh i da si kajesh,kakvoto ti e na dushata...nqma ot kakvo da te e strah sram i taka natatuka...vse pak trqbva da si znaesh i da pone da si opital,a ne posle da se izmuchvash...taka che..deistvai!!!..vsichko ostanalo sa detski istorii...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Най-добре й признай какво чувстваш преди някой друг да го е направил преди теб!

Супер фен

Re: Умирам по едно момиче но каво да направя

пич официално си мой идол тва да отслабнеш 15 кг и да натрупа6 мускулна маса само заради една жена е достойно за похвала Браво на теб ще ти кажа че вече не трябва да ти пука обаждаш и се и и казва6 елена ай ходим на кафе в събота и толкоз

Guest
    Пич, в никакъв случай не си разкривай чувствата! За сега просто се пробвай да се успокоиш като я виждаш и да си говорите като приятели. След това ще започнеш да вмъкваш някакви закачки като си говорите и накрая ще я поканиш на кафе...А ако се съгласи, следва да й покажеш чувствата си, но не и да ги разкриваш. Повечето момичета започват да се правят на специални като разберат, че имаш чувства към тях. Пък и не може да скочиш от "просто съученици" на "гаджета"... Затва двай постепенно и ще успееш!

П.С. Веднага като я видиш в даскало иди при нея и я заприказвай...Кажи и нещо от рода на: "Ооо, Ели.Как сме?" или нещо такова...Така и тя ще подхване нещо и разговорът като потръгне вече е лесно и веднъж стане ли ...

ааб
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич, в никакъв случай не си разкривай чувствата! За сега просто се пробвай да се успокоиш като я виждаш и да си говорите като приятели. След това ще започнеш да вмъкваш някакви закачки като си говорите и накрая ще я поканиш на кафе...А ако се съгласи, следва да й покажеш чувствата си, но не и да ги разкриваш. Повечето момичета започват да се правят на специални като разберат, че имаш чувства към тях. Пък и не може да скочиш от "просто съученици" на "гаджета"... Затва двай постепенно и ще успееш!

П.С. Веднага като я видиш в даскало иди при нея и я заприказвай...Кажи и нещо от рода на: "Ооо, Ели.Как сме?" или нещо такова...Така и тя ще подхване нещо и разговорът като потръгне вече е лесно и веднъж стане ли ...

Благодаря на всички за съветите. Мисля точно това да направя но незнам дали ще се справя защото съм един срамежлив глупак и предчуствам че ще се издъна.

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    В любовта губи,винаги този,който прикрива чувствата си!Така че поговори с нея,няма от какво да те е страх,можеш да спечелиш много от това,така че не позволявай страха да ти отнеме това момиче,за да не съжаляваш после..Успехх
    Напълно съм съгласна с теб!!!Нищо не губиш!!!Действай за да не съжаляваш!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от ааб
    Хах,аз не съм момче,ама това няма значение.Именно за това,че си нещастен е най-добре да направиш нещо...

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    [quote="ааб"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Не го слушаааааааааааааааай. Няма смисал. До тогава ще минат месеци и ако тя си има вече някой на който много даржи ще се биеш по тъпата кратуна що не си и казал по рано. Най добре и кажи за да знае.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Каквото и да става не забравяй, че тя не е задължена да те харесва. Можеш да заприличаш на Джони Деп (статистически един от най-харесваните мъже) и тя да не ти обърне внимание. Това е нещо, с което трябва да се научиш да живееш.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Здраавейте на всички.Аз имам един голям проблем с любовта.Аз съм на 16 и досега не съм изпитвал такова чувство.Тя се казва Елена и просто не мога да спра да си мисля за нея.Какво ли не направих да ме забележи.Отслабнах 15кг,ходя на фитнес.Но големия ми проблем е че не мога да изкажа чувствата си.Тя ме смята само за нейн суечиник и нищо повече.И какъвто и разговор да сметна да започна с нея ми се подкосяват краката и едно здравей не мога да и кажа.На всичко от горе един педал от класа също я сваля и мисля че е по напред от мен.А ако не си изкажа чувствата имам чувство че ще умра.Моля хората с по голям опит да ми помогнат.Ше ви бъда вечно благодарен
    Лелее защо ли това ми изглежда толкова познато... Последното лято и аз бях така, ама не заради едно момиче, а заради всички момичета, защото просто исках да се заглеждат по мен и да ме харесват... Та общо взето за 1 годин отслабнах 20кг... порастнах с 13 сантиметра... тръгнах на фитнес... всеки ден ходих на даскало с коело 10км в едната посока... почнах да играя вече по сериозно баскет... Кво да ти кажа мн бях отчаян и все още не мисля, че съм постигнал желаното, но забелязах едно нещо, че момичетата не се интересуват чак толкова много от външния вид... Просто трябва да си говориш с тях да бъдеш забавен, уверен в себе си, дързък, инересен и естествено - техен слушател... Поговори си веднъж с нея ей така просто 10-15 минути като я слушаш с разбиране как ти говори за някви женски простотии ще видиш как после ще й е по приятно да си говорите и ще е по-лесно общуването ви Пък и пич ся извинявай, ама някъв педал да я зарибява, а ти да седиш отстрани... не тряя така... тва, че си по корав и ходиш на фитнес, най-малкото трябва да ти дава увереността, че си по добър от него поне физически Само остава и да я омаеш и е твоя Айде успех пич

Голям фен
    6te triqbva da preodolee6 srama s ii da i priznae6 kakvo v deistvitelnost 4uvstva6 kam neq,a pak ot tam natatak kakvoto stane.kasmet
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

ааб
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby

мерси за съвета.Знам че така трябва да направя но незнам как да го направя.Знам че трбва първо да опитам да ми стане приятелка но просто се паникйосвам като я вида.Е днес за пример в даскало ритах с френдовете от даскало и тя мина с три приятелки и просто нищо не можах да и кажа.Просто не знам.Явно още не съм порасъл за флирт

Повече от фен
    Град
    lunata

Bro, eваЛАААААААаааа за 15-те единици .

Guest

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Лелее защо ли това ми изглежда толкова познато... Последното лято и аз бях така, ама не заради едно момиче, а заради всички момичета, защото просто исках да се заглеждат по мен и да ме харесват... Та общо взето за 1 годин отслабнах 20кг... порастнах с 13 сантиметра... тръгнах на фитнес... всеки ден ходих на даскало с коело 10км в едната посока... почнах да играя вече по сериозно баскет... Кво да ти кажа мн бях отчаян и все още не мисля, че съм постигнал желаното, но забелязах едно нещо, че момичетата не се интересуват чак толкова много от външния вид... Просто трябва да си говориш с тях да бъдеш забавен, уверен в себе си, дързък, инересен и естествено - техен слушател... Поговори си веднъж с нея ей така просто 10-15 минути като я слушаш с разбиране как ти говори за някви женски простотии ще видиш как после ще й е по приятно да си говорите и ще е по-лесно общуването ви Пък и пич ся извинявай, ама някъв педал да я зарибява, а ти да седиш отстрани... не тряя така... тва, че си по корав и ходиш на фитнес, най-малкото трябва да ти дава увереността, че си по добър от него поне физически Само остава и да я омаеш и е твоя Айде успех пич
    Знам че е така но с други момичета ми е по лесно защото не изпитвам нищо към тях а с нея ми е много по тръдно но в понеделник ще събера смелост.А иначе тоя педал който е най-простото същество на света съм го заплашвал веднъж в даскало.Защото опитваше да ме дразни и той не смее да ми каже нищо но пак много по добре общува с моето момиче. Ако не успея поне ще го пребия да ми улекне.А и впрочем много хора искат дд го пребият но за мен е по важна тя

KaJii i nishto nqma da zagubish..kaji ii kakvo chuvstvash za da ti stane po-dobre..Dori i da si ima priqtel ..Posle pone shte si opital i nqma da te e qd..A ako se poluchi i chuvstvata sa vzaimni ? Ne go kazvai na nas niq razbraxme che q obichash..kaji tova na neq..Uspex Ti pojelavam [-o<
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Guest
    kak da i kaji kat nqma po4ti nikuf style druj se po razkreposteno s neq
    1 sedmica ne poe4e 6ot moi da fani drug sedni s neq 1-2 puti i posle i kaji v petuka sled daskalo svobodna li si ami koga si svobodna da se vidim na po kafe i tka ...

Супер фен

Кажи и иначе като гледам наистина ще се побъркаш...Щом я харесваш трябва да и го кажеш иначе ще съжалаваш!!!!!!!!!!!!!!!УСПЕХ!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от playful_baby

мерси за съвета.Знам че така трябва да направя но незнам как да го направя.Знам че трбва първо да опитам да ми стане приятелка но просто се паникйосвам като я вида.Е днес за пример в даскало ритах с френдовете от даскало и тя мина с три приятелки и просто нищо не можах да и кажа.Просто не знам.Явно още не съм порасъл за флирт
    не се безпокой!първият път е най-трудно!Въпросът е да преодолееш страха и притеснението!знам че е лесно някой да го кайе но трудно да се изпълни, но наистина все някога това трябва да стане!!!Въпросът е да не е прекалено късно и после да съжеляваш!Стискам ти палци!!!! Успех!!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си