- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умирам по едно момиче но каво да направя
Здраавейте на всички.Аз имам един голям проблем с любовта.Аз съм на 16 и досега не съм изпитвал такова чувство.Тя се казва Елена и просто не мога да спра да си мисля за нея.Какво ли не направих да ме забележи.Отслабнах 15кг,ходя на фитнес.Но големия ми проблем е че не мога да изкажа чувствата си.Тя ме смята само за нейн суечиник и нищо повече.И какъвто и разговор да сметна да започна с нея ми се подкосяват краката и едно здравей не мога да и кажа.На всичко от горе един педал от класа също я сваля и мисля че е по напред от мен.А ако не си изкажа чувствата имам чувство че ще умра.Моля хората с по голям опит да ми помогнат.Ше ви бъда вечно благодарен
Що пък трябва да си изказваш чувствата?Покажи ги бре!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами просто трябва да й признаеш чувствата си,трябва да преодолееш срама си...няма как.Но все пак почни да флиртуваш с нея,комплименти,погледи и такива и дано те забележи.А и можеш на среща да я поканиш.А ако не иска я остави,после най-вероятно ще бяга след теб.Да се надяваме...
Мерси за съвета пич но незнам как ще го направа.Ето сега пиша от час по инфо в даскало и я гледам и просто като я погледна си глътвам грамаатиката и губа ума и дума.Не знам какво да правяПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
Но ако не направя нещо ще се сасипа от мъка
Мерси за съвета пич но незнам как ще го направа.Ето сега пиша от час по инфо в даскало и я гледам и просто като я погледна си глътвам грамаатиката и губа ума и дума.Не знам какво да правяПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
Но ако не направя нещо ще се сасипа от мъка
В любовта губи,винаги този,който прикрива чувствата си!Така че поговори с нея,няма от какво да те е страх,можеш да спечелиш много от това,така че не позволявай страха да ти отнеме това момиче,за да не съжаляваш после..Успехх![]()
f@nt@zi@
Razkrii si chuvstvataA!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
spored men prosto trqbva da otidesh i da si kajesh,kakvoto ti e na dushata...nqma ot kakvo da te e strah sram i taka natatuka...vse pak trqbva da si znaesh i da pone da si opital,a ne posle da se izmuchvash...taka che..deistvai!!!..vsichko ostanalo sa detski istorii...
Най-добре й признай какво чувстваш преди някой друг да го е направил преди теб!
пич официално си мой идол тва да отслабнеш 15 кг и да натрупа6 мускулна маса само заради една жена е достойно за похвала Браво на теб ще ти кажа че вече не трябва да ти пука обаждаш и се и и казва6 елена ай ходим на кафе в събота и толкоз
Пич, в никакъв случай не си разкривай чувствата!За сега просто се пробвай да се успокоиш като я виждаш и да си говорите като приятели. След това ще започнеш да вмъкваш някакви закачки като си говорите и накрая ще я поканиш на кафе...А ако се съгласи, следва да й покажеш чувствата си, но не и да ги разкриваш. Повечето момичета започват да се правят на специални като разберат, че имаш чувства към тях. Пък и не може да скочиш от "просто съученици" на "гаджета"...
Затва двай постепенно и ще успееш!
![]()
П.С. Веднага като я видиш в даскало иди при нея и я заприказвай...Кажи и нещо от рода на: "Ооо, Ели.Как сме?" или нещо такова...Така и тя ще подхване нещо и разговорът като потръгне вече е лесно и веднъж стане ли ...
Първоначално написано от Анонимко
Благодаря на всички за съветите. Мисля точно това да направя но незнам дали ще се справя защото съм един срамежлив глупак и предчуствам че ще се издъна.
Напълно съм съгласна с теб!!!Нищо не губиш!!!Действай за да не съжаляваш!!!Първоначално написано от f@nt@zi@
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Хах,аз не съм момче,ама това няма значение.Именно за това,че си нещастен е най-добре да направиш нещо...Първоначално написано от ааб
[quote="ааб"]Не го слушаааааааааааааааай. Няма смисал. До тогава ще минат месеци и ако тя си има вече някой на който много даржи ще се биеш по тъпата кратуна що не си и казал по рано. Най добре и кажи за да знае.Първоначално написано от Анонимко
Каквото и да става не забравяй, че тя не е задължена да те харесва. Можеш да заприличаш на Джони Деп (статистически един от най-харесваните мъже) и тя да не ти обърне внимание. Това е нещо, с което трябва да се научиш да живееш.
He who runs with aggression walks with no dignity
Лелее защо ли това ми изглежда толкова познато... Последното лято и аз бях така, ама не заради едно момиче, а заради всички момичета, защото просто исках да се заглеждат по мен и да ме харесват... Та общо взето за 1 годин отслабнах 20кг... порастнах с 13 сантиметра... тръгнах на фитнес... всеки ден ходих на даскало с коело 10км в едната посока... почнах да играя вече по сериозно баскет... Кво да ти кажа мн бях отчаян и все още не мисля, че съм постигнал желаното, но забелязах едно нещо, че момичетата не се интересуват чак толкова много от външния вид... Просто трябва да си говориш с тях да бъдеш забавен, уверен в себе си, дързък, инересен и естествено - техен слушател... Поговори си веднъж с нея ей така просто 10-15 минути като я слушаш с разбиране как ти говори за някви женски простотии ще видиш как после ще й е по приятно да си говорите и ще е по-лесно общуването виПървоначално написано от ааб
Пък и пич ся извинявай, ама някъв педал да я зарибява, а ти да седиш отстрани... не тряя така... тва, че си по корав и ходиш на фитнес, най-малкото трябва да ти дава увереността, че си по добър от него поне физически
Само остава и да я омаеш и е твоя
Айде успех пич
![]()
Първоначално написано от playful_baby
мерси за съвета.Знам че така трябва да направя но незнам как да го направя.Знам че трбва първо да опитам да ми стане приятелка но просто се паникйосвам като я вида.Е днес за пример в даскало ритах с френдовете от даскало и тя мина с три приятелки и просто нищо не можах да и кажа.Просто не знам.Явно още не съм порасъл за флирт
Bro, eваЛАААААААаааа за 15-те единициПървоначално написано от ааб
.
Знам че е така но с други момичета ми е по лесно защото не изпитвам нищо към тях а с нея ми е много по тръдно но в понеделник ще събера смелост.А иначе тоя педал който е най-простото същество на света съм го заплашвал веднъж в даскало.Защото опитваше да ме дразни и той не смее да ми каже нищо но пак много по добре общува с моето момиче.Първоначално написано от Lambo
Ако не успея поне ще го пребия да ми улекне.А и впрочем много хора искат дд го пребият но за мен е по важна тя
KaJii i nishto nqma da zagubish..kaji ii kakvo chuvstvash za da ti stane po-dobre..Dori i da si ima priqtel ..Posle pone shte si opital i nqma da te e qd..A ako se poluchi i chuvstvata sa vzaimni ? Ne go kazvai na nas niq razbraxme che q obichash..kaji tova na neq..Uspex Ti pojelavam[-o<
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
kak da i kaji kat nqma po4ti nikuf style druj se po razkreposteno s neq
1 sedmica ne poe4e 6ot moi da fani drug sedni s neq 1-2 puti i posle i kaji v petuka sled daskalo svobodna li si ami koga si svobodna da se vidim na po kafe i tka ...
Кажи и иначе като гледам наистина ще се побъркаш...Щом я харесваш трябва да и го кажеш иначе ще съжалаваш!!!!!!!!!!!!!!!УСПЕХ!Първоначално написано от ааб
не се безпокой!първият път е най-трудно!Въпросът е да преодолееш страха и притеснението!знам че е лесно някой да го кайе но трудно да се изпълни, но наистина все някога това трябва да стане!!!Въпросът е да не е прекалено късно и после да съжеляваш!Стискам ти палци!!!! Успех!!!!Първоначално написано от ааб
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!