.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Какво сте работили?

Предполагам, че повечето от вас са работили нещо? Та моят въпрос е какво?

sladi4ka88
    Guest

..

az sam rabotila kato serivitiorka v niakolko zavedenia i na promocii

tazi beshe 3-tata poredna godina,w koqto rabotih kato hamal na magazin za fyraji i obshto wzeto obshto momchence :]

лепене на етикети

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    мин лято работих в един офис... там пишех на пс разни работи.. канцеларски истори... факс,принтер, ксерокс... е такива работи и не беше никак зле
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Аз и в момента работя едновременно с ученето, от вкъщи, онлайн. Бива си я работата и ми казаха, чи доходите са добри...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

sladka88
    Guest

dam

propusnah da kaja 4e i az sas u4eneto prodaljavam da si ba4kam. haresca mi da se izdarjam sama i da ne mi se nalaga da iskam 5 lv na mama za da izleza

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    servitiorka bqh
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Продавач в магазин за сувенири.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

az rabotih lqtoto v edna s4etovodna ka6ta .. na tate na firmata s4etovoditelkata i trqbva6e 4ovek i ... az zaeh mqstoto i sledva6toto lqto pak sm tam 6toto sa dovolni ot men

Град
    varna
    az samrabotil kato Servitior Barman i OTZ

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Амиии аз съм работил в една...не печатница ами следпечатница...всичко което се прави след печатането...там броих някфи листове, шаблони на ръка...лепих някфи лепенки...бачках и на една машина за рязане..доста стабилна...общо взето беше цикъл...не всеки е броил до 5000 на глас хахаха
    Бачках и в един цех за ядки...цял ден отварях кутиики с ядки и ги мятах в един казан..отворил съм около 2000 кутиики за един ден хаха...
    Бачках и в един цех за опаковане..слагах едни чаши в едни кашончета....
    Всичките ми работи са били някфи абсолютни цикли...жалко че не пускаха техно, габа или нещо такова хахаха
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

samo az li bachkam kato hamal

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    bachkala sum kato servitiorka na zlatnite v hotel Astera...ama samo 2 dni posle rabotih v edna kompuiturna zala...pochnah da y4a i sega ve4e pak sum v kompuiturna zala, no mnogo po hubava ot starata kazva se Poco Loco 4 (malko reklama)

http://img201.imageshack.us/img201/43/csgeekex0.jpg
    Specialno za XXX_f :P,az sym zawyrzaniqt

P.P:Maitap :'>

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    samo az li bachkam kato hamal
    Ми то лошо нема , по цял ден в гората на чист въздух премятах дърва ... мноо съм доволен щото плащат добре пък и ме хранеха ...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    az sum bachkala kato:
    baby-sitter - ne e zle,stiga da ne popadnesh na nqkoe oligofrenche
    servitiorka - nqma da zavtorq nikoga,nai-otvratitelnite 2 meseca v jivota mi(a zavedenieto si beshe elitno)
    promouterka - JB, Flirt, Bailey's, Jack Daniel's..qkichko beshe,shtoto si obikalqsh diskotechkite,dancish si,cherpish horata(i sebe si),puk i ti plashtat
    prevodachka(usten i pismen prevod ot nemski na frenski i obratnoto) - az i sega tova si pravq.. za pismen zimam 15E na strasnica,a za usten 60E/h..i se harcha
    edno vreme,kat bqh malka,nashte mi plashtaha i da miq chiniite..nqkvo simvolichno..10stinki na cniniq i chasha,i 5stinki za lujica,vilica ili noj.. zabavno beshe,ama beshe otdavna..
    mi tva e mai,za druga deinost ne se seshtam
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

az kato servitiorka, barmanka, i na promocii na bezalkoholno
    Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нищо не съм пипнал яко айляк

летото на една автомивка по 12 часа на ден ама напуснах щото имах по важни раоти на който трябваше да обръщам внимание
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Град
    v frizera
    чатър постоянно тва бачкам

Аз продавам рани работи...продавам телефони,патлаци и прашец,кой квото иска,от сичко имам.Парите са дубри ви казвам,а по-големио шеф всека седмица като взема процента си ми дава награда по 1 от курвите му по избор за цял ден,а тоя държи поне 100 елитни пички....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като бях по-малък 1-2 пъти съм чистил стълбището...голямо веселие, голямо нещо.
    Иначе съм работил в пицария...правене на пици, доставки, приемане на поръчки, абре всичко.
    Сега бачкам в един склад за лекарства, в който нон-стоп надуват класически рок и това ми бърка в здравето!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Лятото бях сервитьорка в хотела на чичо ми , после за малко в едно кафе и сега понякога след даскало ходя в офиса на баща ми там печатам оферти и такива глупости

Сервитьорка-беше яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си