- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво сте работили?
Предполагам, че повечето от вас са работили нещо? Та моят въпрос е какво?
az sam rabotila kato serivitiorka v niakolko zavedenia i na promocii
tazi beshe 3-tata poredna godina,w koqto rabotih kato hamal na magazin za fyraji i obshto wzeto obshto momchence :]
лепене на етикети![]()
Аз и в момента работя едновременно с ученето, от вкъщи, онлайн. Бива си я работата и ми казаха, чи доходите са добри...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
propusnah da kaja 4e i az sas u4eneto prodaljavam da si ba4kam. haresca mi da se izdarjam sama i da ne mi se nalaga da iskam 5 lv na mama za da izleza
servitiorka bqh
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Продавач в магазин за сувенири.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
az rabotih lqtoto v edna s4etovodna ka6ta .. na tate na firmata s4etovoditelkata i trqbva6e 4ovek i ... az zaeh mqstoto i sledva6toto lqto pak sm tam 6toto sa dovolni ot men![]()
az samrabotil kato Servitior Barman i OTZ![]()
Амиии аз съм работил в една...не печатница ами следпечатница...всичко което се прави след печатането...там броих някфи листове, шаблони на ръка...лепих някфи лепенки...бачках и на една машина за рязане..доста стабилна...общо взето беше цикъл...не всеки е броил до 5000 на глас хахаха
Бачках и в един цех за ядки...цял ден отварях кутиики с ядки и ги мятах в един казан..отворил съм около 2000 кутиики за един ден хаха...
Бачках и в един цех за опаковане..слагах едни чаши в едни кашончета....
Всичките ми работи са били някфи абсолютни цикли...жалко че не пускаха техно, габа или нещо такова хахаха
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
samo az li bachkam kato hamal![]()
http://img201.imageshack.us/img201/43/csgeekex0.jpg
Specialno za XXX_f :P,az sym zawyrzaniqt
P.P:Maitap :'>
Ми то лошо нема , по цял ден в гората на чист въздух премятах дърва ... мноо съм доволен щото плащат добреПървоначално написано от TikiraYang
пък и ме хранеха
...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
az sum bachkala kato:
baby-sitter - ne e zle,stiga da ne popadnesh na nqkoe oligofrenche
servitiorka - nqma da zavtorq nikoga,nai-otvratitelnite 2 meseca v jivota mi(a zavedenieto si beshe elitno)
promouterka - JB, Flirt, Bailey's, Jack Daniel's..qkichko beshe,shtoto si obikalqsh diskotechkite,dancish si,cherpish horata(i sebe si),puk i ti plashtat
![]()
prevodachka(usten i pismen prevod ot nemski na frenski i obratnoto) - az i sega tova si pravq..
za pismen zimam 15E na strasnica,a za usten 60E/h..i se harcha
![]()
![]()
edno vreme,kat bqh malka,nashte mi plashtaha i da miq chiniite..nqkvo simvolichno..10stinki na cniniq i chasha,i 5stinki za lujica,vilica ili noj..
zabavno beshe,ama beshe otdavna..
mi tva e mai,za druga deinost ne se seshtam![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
az kato servitiorka, barmanka, i na promocii na bezalkoholno
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
нищо не съм пипналяко айляк
летото на една автомивка по 12 часа на ден ама напуснах щото имах по важни раоти на който трябваше да обръщам внимание![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
чатърпостоянно тва бачкам
![]()
Аз продавам рани работи...продавам телефони,патлаци и прашец,кой квото иска,от сичко имам.Парите са дубри ви казвам,а по-големио шеф всека седмица като взема процента си ми дава награда по 1 от курвите му по избор за цял ден,а тоя държи поне 100 елитни пички....
Като бях по-малък 1-2 пъти съм чистил стълбището...голямо веселие, голямо нещо.
Иначе съм работил в пицария...правене на пици, доставки, приемане на поръчки, абре всичко.
Сега бачкам в един склад за лекарства, в който нон-стоп надуват класически рок и това ми бърка в здравето!![]()
![]()
Лятото бях сервитьорка в хотела на чичо ми , после за малко в едно кафе и сега понякога след даскало ходя в офиса на баща ми там печатам оферти и такива глупости![]()