- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дамски превръзки
Снощи ми дойде и сега се чудя какви превръзки да използвам ...и бих ви помолила за помощ.Препоръчайте ми някакви ежедневни превръзки и такива, които да използвам, когато съм в цикъл, но искам да са БЕЗ крилца ... ще съм ви много благодарна!
Ami v na4aloto kato mi doide polzvah Always i biah mn dovolna(sega minah na tamponi o.b.).Ina4e vsekidnevni si zimam Carefree.Pri vsi4ki sly4ai ne ti preporu4vam bez krilca za6toto se otlepiat lesnoi moje da se izcapa6 kato si v menzis...![]()
ami always s krilca ina4e ejednevni na carefree !
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
А защо искаш да се без крилца?Според мен е по-добре да е със,особено ако ти тече много,споко няма да си личи.Ако ти е обилно(което не ти пожелавам) вземай нощни.Айде успех
![]()
Бе то както искаш ама с крилца наистина е по-добре.Иначе Always и Libress ползвам аз.От вторите също съм много доволна.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Искам да попитам какво мисли за Discreet ...
аз пък ползвам от тези най-обикновените единични дето ги има във всяка аптека.. нощни и дневни има.. чудесна работа ми вършат![]()
и азПървоначално написано от zaiobaio
ее че що без крилца?? това е тъпо.. по сигурно ти е захваната като е с крилца.. а иначе нямам определени. квито паднатalways са хубави.. ама ти ще си прецениш кои са ти най- удобни като пробваш няколко вида
![]()
да си призная превръзка съм слагала точно 2 пъти и то само за през нощта... мн е гадно и некомфортно... аз залагам на тампони о.б.![]()
А кои Always са най - подходящи за мен? На мен не ми е обилен цикъла. И каква е цената им /не, че има значение, просто искам да знам/
na men mi e dosta obilen i za tova polzvam ot nai - debelite na Eva i sum mn dovolna.no 6tom ne ti e obilen (za koeto ti zavijdam) moje6 da polzva6 everbel, mn sa udobni
![]()
ami da ti kaja za teb sa nai podhodqshti na Always teq jyltichkiteПървоначално написано от TeeN_F_F
vzemi si edin ot golemite paketi-super izgodno,3 leva
Uspeh
...TaKe mE In YouR ArmS...
Az izpolzvam na ALways Ultra -Normal.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
Аз такива ползвам и не се оплаквамПървоначално написано от BLaCk_LaDY_
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Аз ползвам жълтите always. Мисля че ако са без крилца няма да ти е особено комфортно, а за ежедневни - Descreet - от тях има много видове.
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Първоначално написано от slun4ice
и аз така![]()
Ами аз използвам или на Евербел или на Always, а за всекидневни използвам palomita
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Здравейте ! Отскоро имам менструация и искам да Ви питам кои дамски превръзки са по-добри Always или Everbel ?
амии преди 1вия и 2рия ден ползвах ЕверБел , много са удобни като за превръзки, а ина4е ве4е си ползвам само тампони на О.Б. много по удобно е и според мен е по хигиени4но изоб6то не усе6там 4е съм в цикъл \
/
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Hmm w nachaloto kato mi doide cikula i kato goworih s mameto,kakwo shte polzwam se seshtam,che i az q ubejdawah che ne iskam prewryzki s krilca .. ama posle sama se ubedih che e po sigurno i udobno ako gi ima ...
Inache polzwam Ewerbel ili Be Free(predpochitam koprineni),a ejednewni-Be Free ...
Еми то не значи че винаги ще ти е такъв. На мен пътвите няколко пъти ми течеше мн оскъдно, ама след няколко месеца....съвсем друго нещо. Сега когато още не ти е регулиран по-добре ползвай нормални( то на опаковката пише Нормал). Прпоръчвам ти Олуейс Ултра, и наиситна превръзките с крилца са по-удобни. за ежедневни нз, аз ползвам или Дискрийт или разните там съвсем обикновенните. Ама защо не го обсъдиш с майка си? Тя най-добре може да ти помогне и т.н. Няма нищо страшно. Айде да ти е честито, ставаш жена :PПървоначално написано от TeeN_F_F
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}