.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Always nai sa udobni, dori i no6tnite

ами използвам Always...тея жълтичките са най яки ...сега менкам някой път с тампони(О.Б. или някви други),друк с превруски такам си разноубразявам живота...трябва да има повече шаренийка(леле днес кви простотий говоря)

the_numb_girl
    Guest

Tamponi,tamponi i pak TAMPONI!!!

Kato mi doide i az polzvah prevrazki(Always) oba4e sled 2 god. reshih 4e mi e mnooogo gadno da nosq prevrazki(matsash se,mozhe da polu4ish alergia kam prevrazkite kakto na men mi se slu4i,a nai-gadno e prez lqtoto-toplo ti e,umirash ot zhega,a tez tapi prevrazki samo te sparvat...)Tc tc tc......zatova ve4e ot 3 god. slagam tamponi-polzvala sam i O.B. i Tampex(teq sa mnooogo smotani-slagash go a to pak ti te4e...po konetsa....pfuuuu!!!)Ve4e polzvam Event normal-hem efvtini,hem lesno se slagat(4e dazhe i devstvenite mogat-nishto njama da im se slu4i :P~)

Еми аз отначало ползвах Карина(без крилца са) и бях много доволна,после нз кво стана и не бях толова доволна от тях.И сега съм на Паломита и съм много по довлона(те са със крлица).Веднъж си взех на Дискриит и бях много разочарована.Не ми вършат никва работа.А нощни си ползвам най-обикновени,но при тях гадното е,че ми седът като памперс , но пък аз много се въртя нощем като спим,и със тези съм 100 % сигурна,че няма да ми пропуснат Ама то си е най-добре като сама си пробваш от няколко вида превръзки или тампони и си видиш от кои си най-доволна
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Aз ползвам и превръзки и тампони.Превразките са на Everbel, а тампоните на o.b., за ежедневни....на palomita, ама от тези малките дето могат да стават и за прашки и за боксерки и там бикини...
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

:)

Ами аз сам на Евърбел обаче тези с памучното покритие защото съм много чувствителна..Но най-добре говори с майка си..тя ще ти даде най-добър съвет..и честито

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ако съм в движение първите 3 дена на гадния ми цикъм слагам нощните на Always.Малко като с памперс се чувствам,ама пък поне съм загащена от пъпа до края на цепката на гъза ми. .Тече като за световно и нямам друг избор,поне знам,че с тези няма пропуск.Ползвам ги и нощно време.Ако не ми е толкова силно течението слагам от жълтичките.Иначе ежедневни ползвам на свършване или преди да ми дойде за по-сигурно.Има едни по 30 на брой за левче,ако не се лъжа (до нас има една аптека и тя продва по принцип доста еФтино...) Тампони не използвам,щот мн се шокирвам с тях.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си