.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

trqbva li 1 celuvka da zna4i ne6tu?

zdr, zna4i do v4era nqmah gadje i edno mom4e ot kompaniqta se bazikahme ne6tu i prosto stana taka, 4e se celunahme i mene mi haresa i po-kasnu toi si poiska o6te edna i az pak mu dadoh, no dves biv6iq mi otnovo mi predloji da hodim i sq kvo da praq s tui om4e ot kompaniqta? toi si misli, 4e hodim...

За него целувката може да значи нещо....искал е още нали?!
    Няма защо да го лъжеш, кажи, че още имаш чувства към бившия, но само ако те попита.Или просто не говорете за това и не казвай нищо.
    Прецени сама как и с кого ще се чувстваш по-добре, само внимавай да не бъдеш разочарована от въпросния бивш и след това отново да искаш да повториш целувките с другия.

Голям фен
    Ami,ako si haresvash oshte bivshiq obqsni na tova momche,che edna celuvka nqkoi put moje da oznachava mnogo,no nqkoi put moje bi nshto...A onzi put,kogato ste se celuvali za teb ne e oznachavalo nishto i taka...Moje bi shte mu stane gadno,ako te haresva,no takuv e jivota,skupa!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami za jalost ponqkoga taka se poluchava..edna celuvka izliza mnogo....i az vinagi sum se chudila ako se sluchi da celuna nqkoi dali hodim posle...obqsni na momcheto..kakva e situaciqta...mnogo shte go naranish,no po-dobre da znae istinata

Мега фен Аватара на koalka
    Ами явно за него е значела нещо,но не мога да разбера,след като ще тръгваш с бившия...защо си позволила на онова момче да те целуне?Не виждам логиката,но има някои хора,които са доста несериозни.И така си му дала напразни надежди сигурно.За това отиди да говориш с него,кажи му,че няма нищо да се получи и, че нямаш чувства.

Супер фен

Re: trqbva li 1 celuvka da zna4i ne6tu?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr, zna4i do v4era nqmah gadje i edno mom4e ot kompaniqta se bazikahme ne6tu i prosto stana taka, 4e se celunahme i mene mi haresa i po-kasnu toi si poiska o6te edna i az pak mu dadoh, no dves biv6iq mi otnovo mi predloji da hodim i sq kvo da praq s tui om4e ot kompaniqta? toi si misli, 4e hodim...
    Реши с кой от двамата ще си!!!

По-добре с бившия ти приятел тръгни!!!

аз пък ще ти кажа обратно на всички-тръгни с новия.щом един път си се разделила с предния си приятел то и да се съберете ти от каде си сиг че всичко ще се оправи и ще е цветущо и розово както си го представяш?..не мила..сажелявам че гледам песимистично на нещата но щом се е появила пречка нищо не може да бъде същото.. и някой ден може да съжаляваш да това момче което си изпуснала улисана по старата любоя..както си прецениш но според мен новото е по-интересно от старото..
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    аз пък ще ти кажа обратно на всички-тръгни с новия.щом един път си се разделила с предния си приятел то и да се съберете ти от каде си сиг че всичко ще се оправи и ще е цветущо и розово както си го представяш?..не мила..сажелявам че гледам песимистично на нещата но щом се е появила пречка нищо не може да бъде същото.. и някой ден може да съжаляваш да това момче което си изпуснала улисана по старата любоя..както си прецениш но според мен новото е по-интересно от старото..
    аз също съм на това мнение
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    Pld
    ako ne e bil piqn -ima malka veroqtnost da e zna4elo...
    poznavam oba4e 3-4 mom4eta koito taka sa celuvali prosto 6toto im se e iskalo na momenta a ne po seriozni i prodaljitelni otno6eniq.. trq se pogovori s toq deto te e celunal...i s erazberet kvo o4akva ot teb.. ako ti si obi4ala biv6iq si.. zemete se pak
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Няма точен отговор за този въпрос. Всичко зависи от човека. За някой целувката е всичко, докато за други - начин да си прекарат добре на някой купон. Задаи си въпроса: "Защо скъсахме с бившия и дали е разумно пак да се съберем". Като си отговориш на въпроса ще знаеш какво да правиш. Колкото до това какво мисли новия - можеш да му кажеш че имаш нужда от време. Успех

Повече от фен
    Задай си тези въпроси, после сама си реши
    Защо скъсахте с бифшия?
    Има ли смисъл пак да тръгвате?
    Момчето от компанията ли значи нещо повече за теб или бившето?
    Успех
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    остава6 с този към които има6 4увства..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
    Guest
    ne trugvai pak s bivshiq... 10 pati go opitah tva dokato ne si nabih v glavata che en stava ... shtom e bovsh znachi s nego nestava!!! i da e dobre otnachalo posle pak shte stane sashtoto....lichen opit - 3 pati popitai noviq dali celuvkite mu znachat neshto ili sa samo igra i ako kaje che si imat znachenie deistvai

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    По добре тръгни с бившия
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    У Нас!
    целувката винаги значи нещо,просто се опитай да разбереш какво!

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    еми според мен трябва да си избереш един от двамата с които искаш да продълиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си