- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- celyfkata:)
Takam edna priqtelki tvYrdi 4e nikoga ne se e celyvala a v sushtoto vreme ymira da se celyne s edno mom4e a mnogo se pritesnqvaobesnih i 4e stava ot samo sebe si no tq pak
kakvo da i kaja za da razbere 4e ne e trydn0
![]()
![]()
Кажи на момчето,че тя е травестит за да и спестиш страхове и притеснения.
zvuchi mi malko bezsmislena tazi tema...mislq che ne trqbva da i kazvash neshto opredeleno,za da ti pvoqrva..kogato se pochuvstva gotova sigurno shte uspee nai-setne da celune tozi,koito trqbva....
i vse pak tq nikoga ne se e celyvala i e normalno da se pritesnqva, vsi4ki sme bili taka.. no prosto neznam kak da i pomogna da ne spicha ot nai malkoto![]()
Кажи и, че винаги има първи път! И че просто не може да не се получи, може да е кофти, ама следващият път ще е по-добра и толкова...Кажи й само да не приказва преди целувката неша от рода на: "за пръв път ми е... нз как ще се справя" и т.н.Момчето не вярвам да е такъв изрод, че да и се преисмее ако нещо се обърка!
![]()
Нормално е да се притеснява аз като се целувах инстински за първи път хаха после ме беше малко срам да ида при момчето ,но с секи е така винаги се пита оле ми ся той кво си мисли и някви ей такива неща,но според мен няма човек който да не може да се целува дедазнам то става от самосебеси и неможеш да го обесниш става еи така без да мислиш много просто дешстваш:P
Мен ако питаш нищо не и казвай!!!Каквото и да и кажеш тя ще го разбере едва след като пробва така че остави нещата да си дойдат от самосебе си!!!Първоначално написано от kisSs
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Напълно съм съгласна с тебе!!Първоначално написано от playful_baby
![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***