- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali be6e pravilno?
Hi, moje bi zvu4i malko tupo ,no se 4uvstvam qko stranno i moje bi dory tupo.Imam priqtel ot okolo 1mesec.Toi e po golqm ot men i opredeleno po opiten.Az sum na 16 i sum devstvena moje bi ne o6te dulgo no kakto i da e .Ta vsi4ko idva ot tova 4e v4era se vidqhme bqhme v tqh i mn se razgore6tihme.Do sega sum govorila s nego za sex no sum mu kazala 4e ne se 4uvstvam gotova i tn ,no v4era si se otpusnah baq i posvolih da me opipva navsqkude(napravi mi masaj na gurdite a i na nqkolko puti rukata mu be6e otdolu-na men)Ta sega se 4udq dali ne si e pomislil 4e ve4e sum gotova i sum go provokirala po nqkakuv na4in??? I rano li e za takuv tip otno6eniq o6te v na6ata vruzka???
Със сигурност си е помислил, че си готова. И ако почне да ти настоява от тук на татък, не можеш да му се сърдиш. Просто най-добре се подготви,за да си готова.
macka ,skoro 6te te ebnat,budi na 6trek!Aide i uspeh!
Няма рано или не рано...вие си решавате,естествено,ако сте съгласни един с друг.Просто важно е ти да си готова за тази важна стъпка,а той явно е.Просто не бързай и не мисли за това дали ще стане нещо или не,ако не спиш с него.Просто му обясни,че това,което се е случило,ти е харесало,но се нуждаеш от още време.
ti za ko si misli6 4e izob6to hodi s tebe
xax i ne iskala da pravi sexzna4i da te vuzbujda i dostavq udovolstvie si navita ama kato stane na vupros i ti da napravi6 ne6to ne sum gotova.Zaslujava6 da si te izebe 1 hubavo ta daje i bez da te pita
![]()
Pffffffff ti si mn TUPA!Първоначално написано от vikito89
za ko trqq da q ebat we!?!?!?
za tui 4e samo toi q e opipval ?
tq ako iska6e sex nqma6e da se durpa nito puk 6te6e pak da se durpa sled tva koeto sa praili
Ama ti si mn zle weeee kak moje da si misli6 4e skoro 6e q ebat za tui 4e samo sa se barali s mom4eto![]()
![]()
![]()
az na 16 kvo pravih ....ti si ima6 fr i edno obarvane te pritesnqva ....mn si zle...
Ami ti opredeleno si mu dala povod da si misli , 4e si "gotova" tak 4e sega nqma smisyl da se oplakva6 ako si iska mom4eto. A 6tom te e vyzbudil tolkova mnogo i ti e bilo hubavo, mislq 4e i ti si iska6 ve4e, prosto moje bi sama pred sebe si ne mopje6 da go priznae6, A ako vse pak ne si naistina gotova za tova mu obqsni na mom4eto...ne vqrvam 4e ima banani v u6ite i ne moje da te razbere. A ako slu4aino te otreje v takyv slu4ai pone 6te znae6 za6to izob6to e bil s teb. Vse pak ako iska da e s teb 6te 4aka!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Най-малкото момчето си мисли, че е една стъпка по-близо. А щом и ти си се разгорещила - и ти си една стъпка по-близо ^^ Следващия път като се видите, очаквай още един горещ сеанс. Не се противопоставяй само, защото "той може да си помисли нещо". Ако ти харесва - не се дърпай, няма никакъв смисъл от изкуствена притвореност. Наслаждавай се как той изучава тялото ти с ръце. А в момента, в който започнеш да се чувстваш некомфортно, просто му кажи. "Не още" и "Върни се малко по-нагоре" са добри реплики, които действат и на по-превъзбудни младежи. Не си мисли, че ако той прави нещо, което не ти харесва - значи, че не те обича. Просто не знае какво ти харесва и затова опитва. Позволи му го, ако наистина държиш на него.
ms mn za otgovorite!kolkoto do napisanoto,naistina mi be6e hubavo no vse pak si mislq 4e 1 mesec e malko za tolkova vajna kra4ka za men,a kolkoto do tova 4e samo toi mi dostavql udovolstviq v tozi moment ne samo az bqh vuzbudena.
Първоначално написано от vvs_go
mi sam si otgovori za kakvo e s men ,samo 6te ti kaje 4e sum sigurna 4e ne e za ediniq sex ,ako razbira se tva mi namekva6
abe gluposti weee.....mn zle bila tq... i 6to puk? suvsem normalno e da se pritesnqva se pak e devstvena o6te....Първоначално написано от aleleeee
kolkoto do avtorkata na temata....po dobre pogovori s nego za tova za6toto si mu dala povod da misli 4e si gottova, a toi ako naistina te obi4a, dori v na4aloto da se rasurdi 6te mu mineaaa btw toi na kolko e?
po4ti na 19
aham....ami 4esno da ti kaja i az imah takuv slu4ai malko predi da spq s priqtelq si.....mn mu pozvolqvah no samo ne mu puskah....i vednuj re6ih i si pogovorih s nego-kazah mu kakvo me pritesnqva i t.n. taka be6e po lesno a i toi me razbra.... ako iska6 i ti pogovori s tvoq priqtqel-moje i pri teb da se polu4i![]()
Не смятам, че от един петинг през дрехите и той вече си мисли "оо, сега вече най-накрая е готова". Любовната игра може още дълго да замества секса, дори да се стигне до момент, в който спите голи на едно легло, след като всеки е задоволил другия "с подръчни средства". Важно е нещата да не се избързват или забавят насилствено, а просто да се върви по течението.
А относно времето, за което сте заедно. Със сегашната ми партньорка бяхме в същото положение - аз на 18, тя на 16; аз - "старо куче" (хахаха), тя - невинна. На практика не се познавахме, бяхме се виждали два пъти за две години, познавах я единствено от няколко разговора по irc.. Уговорихме си среща, запознахме се, говорихме си часове наред и в края на деня приключихме в леглото. Добре, де, дивана в апартамента на дядо ми, защото само там нямаше никой ^^ Вече повече от година сме заедно. Така, де, идеята ми е, че не са нужни месеци задължително чакане, за да осъзнаеш дали искаш даден човек, независимо от опита.
shizzle ms mn za otg i podkrepata!
амии няма късно няма рано.. важното е кога ти си готова.а какво ще си помисли той си зависи от него.. нормално е да предположи че си почти готова за секс , но ако не си му кажи.
и аз когато бях девствена съм се разгорещявала доста пъти с приятеля ми , но той ме изчака докато бях готова за секс без да мрънка и т.н но при всеки е различно.. така че ако ти каже нещо поговори с него.. и да знаеш че не можеш мн пъти така да правиш , да се разгорещявате и т.н без да правите секс.. защото така му става гадно при положение че той не е девствен.. примерно ако не искаш още секс може да го задоволиш по друг начин ( френска или ръчно
) за да не каже че все като му стане яко и казваш "ай да се обличаме "
но в никакъв случай не прави нещо само защото той иска.. а когато ти си решиш.
mi macka verno mai skoro nqma da si detsvena ve4e!6tom si mu dala da te obarva tamma kakto ti si preceni6! ako ne iska6 otstoqvai si poziciqta no opredeleno sega s i misli 4e si gotova
![]()
xax dam opredeleno skoro 6te te reznat![]()
xaxaxa ama i ti si... gorkoto mom4e,az ako bqh do sega da sum te izebal.Ili mu vratni nqkoq svirka ili gledai da mu pusne6 skoro 4e taka samo toi da ti dostavq udovolstviq nqma da stane.Aide uspeh i pi6i kato te rezne!
готви се за др път ще има ...![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!