.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Коледна украса

Здравейте!
    Ако някой има оригинални предложения за правенето на коледна украса

вкъщи,да сподели.Някакви идеи?
    ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,
    ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!

Има доста оригинални предложения за Коледна украса, но зависи какво точно искаш да постигнеш, зависи също и от пространството за самата украса, с което разполагате в къщи. Моята украса е вече готова.
    Ще ти дам някои идейки: Можеш да украсиш скафовете, секцията или самите стени с лампички или герлянди. Можеш да сложиш и подобна украса на полилея... , можеш да окачиш на всички врати по едно венче, по дръжките на шкафовете да сложиш по някаква малка играчка от елхичката ти... както ти казах, идеи много, но осъществяването им е трудно. Ето как изглежда моята тазгодишна украса http://club.neogen.bg/cluburi/?c=lai...st=1362&clid=4

първата снимка е на миналогодишната, на втората страница има от тази година.

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    sini gerlqndi i srebarni topki

AMAN!

Голям фен
    4erveni topki i zeleni gerlqndi

AMAN!

staisy
    Guest
    moje da si napravi6 nqkakva ukrasa ot hartiq ili ot ne6ta,s koito razpolaga6 vka6ti

Цитирай Първоначално написано от staisy
    moje da si napravi6 nqkakva ukrasa ot hartiq ili ot ne6ta,s koito razpolaga6 vka6ti
    и това е варияция..когато си купиш шоколад от станиолчето може да си свиеш снейинка и да я окачиш на елхата или пък на всяка стена да окачиш клонка от елха..има още много начини стига да имаш въображение

Супер фен
    нямам идеи!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз слагам по всички прозорци лампички и да е светло това най-ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си