- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZA DOVECHERA...?
Здравейте!
Трябва ми съветът Ви...За довечера.
Историята ми е следната...Страшно много си харесвам едно момче,с което постоянно си пишеме и на училище понякога се закачаме.Та всичко започна преди 1/2 седмици.Аз му имах Skype-a,но на инат не исках да му пиша аз първа(аз се познавам с него от отдавна),за да видя дали той ще се сети за мен.Той винаги ми е бил една несбъдната мечта!И от както започнахме да си пишем във всеки диалог присъстват много,ама много целувки!Постоянно ме пита дали го обичам и аз естествено му отговарям да,макър да не е точно така,защото все пак знам какво е да обичаш някого,но да не отмятам темата.И само сърчица си пращаме,въобще ако видите един наш диалог ще си помислите,че сме заедно.
И преди един мой много добър приятел(бившето гадже на сестра ми,който е в неговият клас) ми е казвал,че не съм му безразлична,че му харесвам,обаче аз преди ходех с негов приятел,който още ме харесва и е казал,че не иска още да предприема нищо,за да не се скара с бившият ми!
Веднъж като си писахме,той ме накара да му обещая целувка и му обещах,но го питах какво ще стане после,като го целуна.Тогава ми каза,че ще повторим,потретим...Но има един проблем,който за него явно въобще не е голям,а би трябвало...Има си приятелка,която страшно много го обича,обаче не живее в нашия град,а си идва само в петък,събота и неделя,за да го вижда
.И сега се чудя какво да правя...Аз,че ще си изпълня обещанието ще го изпълня,но според вас редно ли е да правя така.Аз не съм някаква гадна курва,която иска да ги раздели,но страшно много го харесвам.Какво да правя,да действам ли тайничко,без приятелката му да разбере,или да не се занимавам с него(понеже не е единственото момче,на което съм хвърлила око)..
![]()
Искам само да напиша още,че той се държи много гадно с нея в повечето пъти и,когато бяха на кафе веднъж,той пред нея ми праща някви целувки,или нещо ме дърпа да ме пита...Не знам дали въобще ме харесва,но много ми е мерак да видя как се целува..Днес установих,че много го харесвам.Просто като мина покрай мен в стомаха ми се преобърна милион пъти и сякаш нещо ме гореше...Обичам да усещам това чувство![]()
Съжалявам за дългият пост,но исках да стане ясно всичко...Та,какво ще ме посъветвате?Благодаря Ви придварително![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!