Здравейте!
Трябва ми съветът Ви...За довечера .
Историята ми е следната...Страшно много си харесвам едно момче,с което постоянно си пишеме и на училище понякога се закачаме.Та всичко започна преди 1/2 седмици.Аз му имах Skype-a,но на инат не исках да му пиша аз първа(аз се познавам с него от отдавна),за да видя дали той ще се сети за мен .Той винаги ми е бил една несбъдната мечта!И от както започнахме да си пишем във всеки диалог присъстват много,ама много целувки!Постоянно ме пита дали го обичам и аз естествено му отговарям да,макър да не е точно така,защото все пак знам какво е да обичаш някого,но да не отмятам темата.И само сърчица си пращаме,въобще ако видите един наш диалог ще си помислите,че сме заедно.
И преди един мой много добър приятел(бившето гадже на сестра ми,който е в неговият клас) ми е казвал,че не съм му безразлична,че му харесвам,обаче аз преди ходех с негов приятел,който още ме харесва и е казал,че не иска още да предприема нищо,за да не се скара с бившият ми!
Веднъж като си писахме,той ме накара да му обещая целувка и му обещах,но го питах какво ще стане после,като го целуна.Тогава ми каза,че ще повторим,потретим...Но има един проблем,който за него явно въобще не е голям,а би трябвало...Има си приятелка,която страшно много го обича ,обаче не живее в нашия град,а си идва само в петък,събота и неделя,за да го вижда .И сега се чудя какво да правя...Аз,че ще си изпълня обещанието ще го изпълня,но според вас редно ли е да правя така.Аз не съм някаква гадна курва,която иска да ги раздели,но страшно много го харесвам.Какво да правя,да действам ли тайничко,без приятелката му да разбере,или да не се занимавам с него(понеже не е единственото момче,на което съм хвърлила око)..
Искам само да напиша още,че той се държи много гадно с нея в повечето пъти и,когато бяха на кафе веднъж,той пред нея ми праща някви целувки,или нещо ме дърпа да ме пита...Не знам дали въобще ме харесва,но много ми е мерак да видя как се целува..Днес установих,че много го харесвам.Просто като мина покрай мен в стомаха ми се преобърна милион пъти и сякаш нещо ме гореше...Обичам да усещам това чувство
Съжалявам за дългият пост,но исках да стане ясно всичко...Та,какво ще ме посъветвате?Благодаря Ви придварително