.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: проблем

Guest

проблем

ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ.Начи адски мноо съм се влубила в едно момче, което не познавам. Попринцип неме е срам да се запоанавам с хора ама с него не мога. Просто нещо ми стаа и немога да се запозная. моля ви помогнете ми как да стане нещо. Даите идея как да се запозная с него. П.С. виждам го всеки ден, в едно даскало сме.

Guest
    Mi otiva6 pri nego kogato e sam i mu vika6 Iska6 li da se zapoznaem?
    ako si hubava nqma da ti otkaje 100%
    i 6a go pita6 iska6 li sled daskalo da se vidim na kafe /razhodka ne6to tam? i tei ai uspeh

Guest
    По принцип най-лесния начин е чрез общ познат, ама ако искаш да те забележи по-добре е да го направиш сама! Така че, бъди готина, не се стеснявай, иди и му кажи: "Здр, аз съм ..." и той ще ти се представи. Кажи му в кой клас си и той щи каже(може и да знаеш, ама тряаа да стане разговор) и после му кажи нещо от рода на "Ще се виждаме!" и така... Пък по нататък, ако той продължи да те поздравява и т.н. му кажи да изезнете и така С тебе съм!

Вярно, че ако имате общ познат ще е по-лесно да се завърже разговор особено ако някои път се окажете и случайно в една компанийка,но за да му направиш по специално впечатление ще трябва сама да се запознаеш с него.преодоляваш това което те спира сега,щото казваш че не си от притеснителните..еми действай мила ама туй с "Искаш ли да се запознаем?" ..тоя въпрос малко е остарял.. пропусни го..карай направо на "Здрасти" без да ти пука дали ще си каже "таз пък ко ма поздравява кат не я познавам"... след 2- я път и той ще почне да ти казва ако си го заинтригувала..малко погледи едно друго не са излишни..а като събереш малко поечко смелост го заприказвай за нещо.. примерно го виждаш да играе ХЕК..(казвам примерно) и се спираш да гледаш.после може да му кажеш "ще ми покажеш ли как се играе.." ляляля завързваш разговор и хоп докат се усетиш може и на кафе да сте излезли успех
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ.Начи адски мноо съм се влубила в едно момче, което не познавам. Попринцип неме е срам да се запоанавам с хора ама с него не мога. Просто нещо ми стаа и немога да се запозная. моля ви помогнете ми как да стане нещо. Даите идея как да се запозная с него. П.С. виждам го всеки ден, в едно даскало сме.
    Мила има много начини да се запознаеш с едно момче общ познат ....и т.н!Но според мен не ти трябва предложение как да се запознаеш а малко смелост ако можех щях да ти ждъхна малко ама просто нз как!!!Така че опитаи се да сабереш смелост и съм сигурна че ще намериш много по-добър начин да се запознаете от колкото аз мога да ти дам!!!

Успех!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    о много благодаря нз ше видя в понеделник кфо ше стане. мн миси

Мега фен Аватара на koalka
    Влюбила си се в момче,което не познаваш.Това не мога да го разбера.Чак любов...

Супер фен
    ne moga ti pomogna

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По принцип най-лесния начин е чрез общ познат, ама ако искаш да те забележи по-добре е да го направиш сама! Така че, бъди готина, не се стеснявай, иди и му кажи: "Здр, аз съм ..." и той ще ти се представи. Кажи му в кой клас си и той щи каже(може и да знаеш, ама тряаа да стане разговор) и после му кажи нещо от рода на "Ще се виждаме!" и така... Пък по нататък, ако той продължи да те поздравява и т.н. му кажи да изезнете и така С тебе съм!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на koalka
    Просто се притесняваш,но събери смелост и се запознай с него,защото може да си изпуснеш шанса.

Фен
    Град
    Pld
    of i moita nai dobra priqtelka ima takav problemm i za sajalenie az ne moga da i pomogna 6toto e tapo da ida i da mu kaja 'edno mmi4e iska se zapoznae s teb ' ili tq da ide i 'moje li da se zapoznaem?' -tva go pravihme 4-5 kl detsko e ve4e ne varvi taka..
    trq da nameri6 nqkoi pr deto s eimat s nego i slu4aino da idete na kafe se dn kompaniq ne6to.. trq kasmet i ob6ti poznati spored men.. UsPeH
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си