.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    izpla6ena
    Guest

dali 6te se otdrapne

davi pitam ako momi4eto e s mnogo malki gardi (75 B) i e na 15 iii tova bi li bilo problem za mom4eto pri polojenie 4e hodqt ot meseci i toi e na 15

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    абе кви са тия глупости бе?
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    че той нали ги вижда колко са големи ахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    освен ако не си слагаш подплънки
    ако те обича няма да му прави впечатление

Guest
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    освен ако не си слагаш подплънки
    ако те обича няма да му прави впечатление
    emi ne nesi slagam ni6to v sutiena prosto v4era bqhme po intimno za parvi pat i se 4udq dali nqma da se otdrapne

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Приятелката ми в момента (а тя е по-голяма от теб) е с подобни размери и мога да ти кажа, че ги обожавам! Факт е, че момчетата харесват еднакво и големи, и малки гърди. Всъщност, момчетата просто харесват гърди ^^ Дори с малките има много готина и за двамата игра, където той поема цялото полукълбо в устата си ^^ (внимание: пробвайте с голямо внимание и чувство за хумор!)

И изобщо! Момичета! Стига да знаем, че ни обичате, то ние не забелязваме нито дали имате голям задник, нито дали днес ви е излязла пъпчица еди-къде си, нито нищо!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Приятелката ми в момента (а тя е по-голяма от теб) е с подобни размери и мога да ти кажа, че ги обожавам! Факт е, че момчетата харесват еднакво и големи, и малки гърди. Всъщност, момчетата просто харесват гърди ^^ Дори с малките има много готина и за двамата игра, където той поема цялото полукълбо в устата си ^^ (внимание: пробвайте с голямо внимание и чувство за хумор!)

И изобщо! Момичета! Стига да знаем, че ни обичате, то ние не забелязваме нито дали имате голям задник, нито дали днес ви е излязла пъпчица еди-къде си, нито нищо!
    mersi mnogo me uspokoi [-o<

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az prosto iskam da dobavq,4e ima mom4eta,koito haresvat malki gardi

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Спокойно А и щом сте били интимни за първи път, можеш да знаеш от мен, че в момента му текат лигите само при спомена ^_^ И, хей! Умната вие двамата Ако имате въпроси, пишете тука, не обръщайте внимание на идиотите, дето просто няма кой да им пусне.

Guest
    Спокойно А и щом сте били интимни за първи път, можеш да знаеш от мен, че в момента му текат лигите само при спомена ^_^ И, хей! Умната вие двамата Ако имате въпроси, пишете тука, не обръщайте внимание на идиотите, дето просто няма кой да им пусне.
    10x blagodarq i na sladkata nansi
    mi az mnogo se bqh pritesnila no sled kato pro4etoh tova koeto bqhte pisali mnogo se uspokoih :P

Голям фен
    Град
    Бургас
    естествено че няма да се отдръпне спокойно това не е най- важното и мойте не са мн големи ама кфоо.. никой нищо не е казал

Повече от фен
    Oooo, po-dobre malki, otkolkoto nqkvi ogromni cisterni, za koito ne moje6 da si nameri6 nomer hubav sutien, a trqbva da nosi6 ot palatkite, deto nosqt babite...pyk i malkite gyrdi sa stegnati, a golemite nakarq visvat do pypa!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на koalka

Радвам се,че има такива момчета.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много по-красиво е за мен...да видя едни малки, отколкото голми гърди. И не само аз съм така...много моит приятели са на това мнение. Може да се заглждам по големи бюстове,но хич не ми се иска приятелката ми да е така.

spox...ne vsi4ki gledat tva a i si samo na 15 ima6 o6te nqkolko godini da se razviva6

Guest

Re: dali 6te se otdrapne

Цитирай Първоначално написано от izpla6ena
    davi pitam ako momi4eto e s mnogo malki gardi (75 B) i e na 15 iii tova bi li bilo problem za mom4eto pri polojenie 4e hodqt ot meseci i toi e na 15
    Ако той намираше нещо ненормално в теб, нямаше да ходи с теб и да те обича

Искам да се омъжа за shizzle :}
    Човек, като ти чета мненията, надеждата ми за тоя форум се възвръща. ^^

Иначе по темата.. то всички си го казаха идеално. Просто започни ти да се харесваш и повярвай ми, никакъв проблем няма да имате. (:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си