- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета как ще реагирате
определено мил жест, ще ми стане много приятно, но ако не харесвам даденото момче и на луната да ме заведе, пак няма начин да промени отношението ми към него..![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi da prava si kato ne znaesh kakvo iskash zashto da se zanimavash s chovek koito e gotov dori da umre za teb
Лично на мене много ще ми хареса... но проблема е че наистина НЯма от кого![]()
![]()
![]()
Иначе вероятно е много приятно да ти подарят такова нещо.
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
na men 4esno kazano nqma da mi haresamn`e banalno a i tova sus surceto go 4uvam za 20ti put ...
ina4e jesta sus sig. shte mi haresa..
Ще ми стане мнооого приятно,особено ако харесвам момчето!!!Но ако не го харесвам ,пак ще ми е приятно ,но просто ще му обясня,че не го харесвам...Първоначално написано от Анонимко
Мда и на мене ще ми хареса
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
az mnoo 6tqx da se iskefq daje da ne e ot 4oveka koito jelaq![]()
Много е сладко и романтично.Но не мисля, че толкова важен е подаръка, а по-скоро човекът, който ти го подарява.
![]()
![]()
банално
но интересно
зависи от от кои ще се зарадвам при вс случай![]()
честно казано и мен ще ме стресне, и въпреки, че е някак си банално ще ми стане много хубаво... е зависи и кой е човека![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Ше се зарадвам...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
mi mn 6te mi haresa zavisi otkolko vreme ste zaedno i kolko se obi4ate , a 6tom ti go e dal tova zna4i mn te obi4a
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
Ако имам чувства към него би било страхотно.. но ако нямам ще ми стане гадно за човека , който ми го е дал , защото знам какво е да обичаш някой , а той теб не... и също така и защото немога да му отвърна със същото.. и немога да му дам това , което той иска![]()
Много ще се зарадвам ако е от моето момче.Супер яко го е измислил.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Наистина ще се зарадвам ,а ако приятелят ми се сети за подобно нещо... много яко ще се почувствам![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ще бъда трогната![]()
знам че е банално но е адски сладко
![]()
Не е важно толкова какво пише, важни са целта и мисълта. Този жест щом е направен от някого, това значи, че този човек иска да ви накара да се чувствате добре. Дори не само добре, а страхотно. Така, че.. дори и да няма интерес даденото момиче може да уважи жеста и да даде шанс на романтичната душа, която можеби копнее да е с нея. Не е важен Hardware на даден човек, а Software![]()
амиииииииииии.........ако и аз харесвам момчето ще умра от кеф ама ако не го харесвам доста кофти не само за него ми и на мене ще ми стане гадно.Щ от аз по принцип харесвам момчета които не ме харесват или мен ме харесват такива които аз не харесвам и и от такива мили жестове бе нз ама доста кофти се получава.Така че ако не си сигурен че те харесва подари и нещо не толкова романтично и силно![]()
Много, много, много трябва да харесвам това момче, направо трябва да съм луда по него, за да му простя подобно нещо. Хич не си падам. Но ако наистина нали го обичам толкова много, ще се почувствам поласкана, че е искал да ме зарадва и да ми докаже, че и той ме обича. Ако ли пък изобщо нямам и чувства, ще му го върна и ще се опитам да му обясня, че просто няма да я бъде тая, колкото и гадно да се чувствам. Все пак момчето се е постарало до някаква степен.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Мен адски много би ме зарадвало.Идеално е