.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    определено мил жест, ще ми стане много приятно, но ако не харесвам даденото момче и на луната да ме заведе, пак няма начин да промени отношението ми към него..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    emi da prava si kato ne znaesh kakvo iskash zashto da se zanimavash s chovek koito e gotov dori da umre za teb

Лично на мене много ще ми хареса... но проблема е че наистина НЯма от кого
    Иначе вероятно е много приятно да ти подарят такова нещо.
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

na men 4esno kazano nqma da mi haresa mn`e banalno a i tova sus surceto go 4uvam za 20ti put ... ina4e jesta sus sig. shte mi haresa..

Супер фен

Re: момичета как ще реагирате

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момичета как ще реагирате ако някой ви подари плюшено сърце с бележка "Това е сърцето ми. Твое е. Винаги е било и винаги ще бъде. Мислиш ли, че в твоето може да се намери място за мен?"
    Ще ми стане мнооого приятно,особено ако харесвам момчето!!!Но ако не го харесвам ,пак ще ми е приятно ,но просто ще му обясня,че не го харесвам...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Мда и на мене ще ми хареса
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

crazyyyyy
    Guest
    az mnoo 6tqx da se iskefq daje da ne e ot 4oveka koito jelaq

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: момичета как ще реагирате

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момичета как ще реагирате ако някой ви подари плюшено сърце с бележка "Това е сърцето ми. Твое е. Винаги е било и винаги ще бъде. Мислиш ли, че в твоето може да се намери място за мен?"
    Хах малко е баналничко....но пък е и сладко...аз лично ще се зарадвам много даже...особено ако е от човека който обичкам
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Много е сладко и романтично.Но не мисля, че толкова важен е подаръка, а по-скоро човекът, който ти го подарява.

Повече от фен
    Град
    ямбол

банално
    но интересно
    зависи от от кои ще се зарадвам при вс случай

men li4no 6te me stresne zvu4i prekaleno obvurzva6to

честно казано и мен ще ме стресне, и въпреки, че е някак си банално ще ми стане много хубаво... е зависи и кой е човека
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ше се зарадвам...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

mi mn 6te mi haresa zavisi otkolko vreme ste zaedno i kolko se obi4ate , a 6tom ti go e dal tova zna4i mn te obi4a
    AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ако имам чувства към него би било страхотно.. но ако нямам ще ми стане гадно за човека , който ми го е дал , защото знам какво е да обичаш някой , а той теб не... и също така и защото немога да му отвърна със същото.. и немога да му дам това , което той иска

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Много ще се зарадвам ако е от моето момче.Супер яко го е измислил.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Наистина ще се зарадвам ,а ако приятелят ми се сети за подобно нещо... много яко ще се почувствам
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    trqvna
    ще бъда трогната знам че е банално но е адски сладко

Не е важно толкова какво пише, важни са целта и мисълта. Този жест щом е направен от някого, това значи, че този човек иска да ви накара да се чувствате добре. Дори не само добре, а страхотно. Така, че.. дори и да няма интерес даденото момиче може да уважи жеста и да даде шанс на романтичната душа, която можеби копнее да е с нея. Не е важен Hardware на даден човек, а Software

Супер фен
    амиииииииииии.........ако и аз харесвам момчето ще умра от кеф ама ако не го харесвам доста кофти не само за него ми и на мене ще ми стане гадно.Щ от аз по принцип харесвам момчета които не ме харесват или мен ме харесват такива които аз не харесвам и и от такива мили жестове бе нз ама доста кофти се получава.Така че ако не си сигурен че те харесва подари и нещо не толкова романтично и силно

Много, много, много трябва да харесвам това момче, направо трябва да съм луда по него, за да му простя подобно нещо. Хич не си падам. Но ако наистина нали го обичам толкова много, ще се почувствам поласкана, че е искал да ме зарадва и да ми докаже, че и той ме обича. Ако ли пък изобщо нямам и чувства, ще му го върна и ще се опитам да му обясня, че просто няма да я бъде тая, колкото и гадно да се чувствам. Все пак момчето се е постарало до някаква степен.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мен адски много би ме зарадвало.Идеално е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си