- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- РАСОВА ХИГИЕНА
трябва да има расова хигиена така че не се ебете със негри, цигани, евреи, жълтъци !!!!!
14/88
l0ck![]()
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Ей ПАЧА живееш в България така че пиши на родния си език !!!
деба и циганки деба
14/88
пич айде да се успокоиш малко и да ходиш да се гръмнеш
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Българино събуди се от тоз кошмарен сън България за българите грабителите вън
14/88
Ei Bokluk az pi6i na latinica 6e mi kaje6 li ne6to we pederas!!!Zemi smeni na4ina na govorene qsno li e ??? Pfu ne6tasnik takuv ka6irai nekade prazniq si re4nik i fa6istkata si fizionomiq !!! Asno li e ???
МеН Р&Б музиката къртиииии :Р
За всички газари "елате по повече !!!"
Давам Любов на тоя който ме уважава,
Давам Любов на тоя който гърба ми пази,
Давам Куршум на тоя дето мене ме мрази!!!!!!!!!
vmesto da 4ukate mackite se zanimavate s gluposti
Първоначално написано от olive_oil
най-добре \
/
да щи кажа нещо еврейска подлого (на латинопишещия) по-точно ще те попитам:
Знаеш ли кво ще ти стане със зъбите ако захапеш бордюр и та ритам в главата с кубинките
ПП тежа 110 кила тежка ми е ръката момченце
14/88
Пич ако прочетеш малко историята ще разбереш, че плюеш и нас и себе си както и да е аз пък не бих отказала на яка негарка с големи сочни устни яхааа
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
вай стига с тея тъпи теми![]()
Ми аз нямам нищо против тея хора(от друга раса) и съм българка!А на теб ако нещо ти е изперкала главата,земи се прегледай някъде!
П.П.Ти да не си ония от Биг Брадър 3,дето искаше да изтреби нацисти или си още некво копеле дето му хлопа дъската!
да дойде тоя дето ша ма набара на некой мач на БОТЕВ ВРАЦА
а ти курво смотана пиши на кирилица ... деба и неграмотни лекенца
14/88
NSDAP/AO
според доктор Рокуел чернилките не са хора научно доказано е че средностатискическият бял човек е много по интилигентен от средностатистическата чернилка
uuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu uuuuuu nema puk 6te pi6a kakto si iskam i nqma da slu6am pederasite kfo govoratПървоначално написано от SS BOTEV VRACA
kurva e maika ti makika ti maika ti maika ti
: hehehe kolko si tap....nema puk da pi6a na kirilica qsnou? 6te si pi6a na latinica puk-kefi me, qko e a ti duhaaaai. i da 6te te nabiqqqt mnou qkooooo
![]()
Оф,и какво значение има дали белите са по-умни или не?И двете раси сме едни и същи хора и цветът ни се дължи единствено на геогравските условия.Иди на екжатора за година и ти ще почернееш! Айде престани вече,откъде идва тая омраза при теб!Та те са просто хора и нищо не са ни направили!Айде помисли малко и се успокой,а ако не-земи се направи на сапун!Може да помогне за да схванеш,че си един фанатик,нацист,терорист и психо!
какво ще ми кажете нима евреите не сринаха търговския център....... с помоща на това еврейската колония САЩ нападна Авганистан
Пич, ти добре ли си ? 'Земи верно прочети малко история![]()
![]()
В този форум няма ли модератори да му сложат един бан на туй момчие, да вземе да свърши най-накрая че от 5 мин си бие чикии и просто не може поече до издържи и да иска... така че Help him to quit![]()
И като ше говориш кой да пише на кирилица си научи родния език! помощТа... Език мой, враг мойПървоначално написано от SS BOTEV VRACA
![]()
gledai go i se samozadovolqvai na taz prostotiq...awe ti si qko negramoten znae6 li? kuf bulgarin si ti...mnou mi e 4udno......ne stiga 4e v jivota si nikoga ne si godil v germaniq ama produljava6 da NI sa prai na vajen....qqqq edna putka mainaПървоначално написано от SS BOTEV VRACA