Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Тук става въпрос за поддържане извън нормалното. Никой не е казал че е педалско да се къпеш всеки ден, никой не е казал че е педалско да си бръснеш мишниците и топките за да не смърдят на пот а и да не влизат в устата и носът на момичето докато върши работата. Гейско е поддържане извън нормата. В последно време наблюдавам и направо съм отвратен от гейското държане на момчетата днес. Аз съм момче и имам чувството че не съм заобиколен от приятели а от приятелки. Слушам ги как спорят кой как си бръснел краката или задника. Ае момче в гъза ли ще те ебът че си бръснеш ануса е? тва е отвратително, както като ги видиш как използват гланц за устни , а още повече като видиш мъжевствените им приятелки.
ДОЛУ ГЕЙОВЕТЕ! ДА ЖИВЕЯТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ!!!
Е избързват малко...то еволюцията ще ни остави без окосмяване...то пък ще вземе някое заледяване да стане и да испъкаме, ама...пак ще оцелеем
Аз предлагам...за най-лесно решаване на тоз...явно проблем...някакви метеорологичн промени да настъпят...засишаване, заледяване ала-бала....и ще останем само ние На юг и на север от нашата географска ирина ще стане безлюдно