- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страхът от целуфката...
той иска да се целуваме, и аз искам но ме е страх...какво да правя??
От какво по-точно те е страх?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
от това как ше се справя....
Няма защо да се притесняваш. Остави се моментът да те води и всичко ще е ок.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
niama ni6to sta6no,ezik ne hape pone niama takiva otziviuspeh
Ima miliardi temi za tiq PROSLOVUTI CELUVKI!
No shtom te murzi da se porazrovish,shte dam 1000 komentar za tqh.NQMA OT KAKVO DA SE PRITESNQVASH!Tova si idva ot vutre i ne e piesa,ne si na scena,za da te ocenqvat,ili v uchilishte.Osobenno,ako haresvash momcheto shte ti e oshte po-lesno...Otpuskash se i tova e!Nqma nishto strashno,vqrvai mi!Ne si purvataq,koqto se e celuvala na tozi svqt,nqma da si i poslednata!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
=D> ЗА съветите,само че не е толкова лесно като си от другата страна...Аз съм на 14 и също все още не съм се целувала.И има доза страх...Но аз съм решила,че ако се стигне до целувка,аз просто ще му кажа,че никога не съм го правила до сега.Би трябвало да ме разбере.(Същата история и за първия път)![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
naistina ima mnogo takiva temi!nqma smisal da se povtarqme.Първоначално написано от koalka
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ами все пак ще ти дам съвет, нищо че тези теми никнат като гъбки тука!Просто няма от какво да се притесняваш!В смисъл такъв, всеки се целува различно, то не е урок да го научиш или пък някаква тактика!Просто се оставяш на чувствата да те водят и така!Надявам се че съм ти помогнала поне малкоУспех!!
Интересно ми е...
Абе, като ги пишете тези теми какво точно очаквате да прочетете? Прецизен отвор на устата с диаметър 3.6см? Скорост на навлизане на езика? Продължителност на целувката в милисекунди?
Не разбрахте ли, че правила няма. Ако искаш му бръкни в ухото с език... направо ще го подлудиш.
He who runs with aggression walks with no dignity
Еми така си е амаха хахаха да ти кажа нема страшно не болиПървоначално написано от Crafter
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Защо съм останала с впечатлението,че се пише целуВка?И то в заглавие...Или аз не съм запозната с българския правопис?
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)