Всъщност аз не искам съвети, просто искам да споделя с вас, та токувиж ми олекне...
Преди 2 години се влюбих в едно момче, плейбоя на даскалото. По стечение на обстоятелствата се запознахме и не след дълго тръгнахме. Ходихме 2-3 месеца, но през това време аз все още не осъзнавах какво означава той за мен и се държах отвратително с него...На всичкото отгоре му и изневерявах. Незнам дали разбра за това (не е изключено), но ме заряза и то по изключително кофти за мен начин - без да ми каже и дума. Просто спря да ме търси, избягваше ме, а аз заради проклетата ми гордост и аз не го потърсих, оставих нещата така. Подминавахме се като пътни знаци година и половина, но поне се засичахме от време на време из даскалото, но от тази година край - той завърши... Но това не е най-лошото! След мен той ходеше с още няколко момичета, но за кратко. САМО ЧЕ в момента мисля, че ходи с една (ако не са се разделили, разбира се [-o< ) от мнооого време. Време, рекордно за него. И това още повече ме притеснява. Примирих се отдавна, че няма да е мой, но мисля, че никога няма да мога да се примиря с това, че е на някоя друга.
От самото начало до сега, от 2 години, аз не мога да погледна друг, не мога да бъда с друг (изключваме секса)...не мога да се позная, това не съм аз. Никога не съм имала проблеми с момчетата, винаги съм получавала това, което искам (и той е типичен пример), но явно не го оцених...и го изгубих...НО ЗАЩО след толкова време аз продължавам да мисля за него и не мога дори да се опитам да имам някаква връзка с друг. Всички са ми безразлични...всички са ми едни и същи...той сякаш беше специален. А може би ми се е превърнал и във фикс-идея...знам, че трябва да съм с него...искам да съм с него, но как? Изгубихме всякаква връзка, всякакъв контакт.
Да не споменавам и че след като скъсахме беше говорил разни глупости за мен, псуваше ме...
Незнам какво да правя...просто незнам...Понякога си мисля, че ще съм цял живот сама, защото ще го чакам...
Ами според мен неможеш да се влюбиш в друг защото всички сравняваш с него а самата ти каза че той за теб е бил специален знчи е имало нещо което другите нямат затова и всички са ти безлични просто се примири със ситуацията и почни да търсиш в хората качества които пък той няма но ти харесват