.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: iskam da se opla4a

Guest

iskam da se opla4a

Edno mom4e mn me haresva6e be6e mn vlubeno vav men ama az vse se darpah i sq kvo stana?toi ve4e ne e vluben v men.no po-lo6oto e 4e az se vlubih v nego a ve4e nqmam 6ans i sega mi e ujasno

Guest
    Този проблем е доста често срещан Ами какво да ти кажа нали все пак те е харесвл все са останали някакви чувства според мен просто трябва да му припомниш че преди те е храесвал и щом е било така знчи е имало за какво

Супер фен Аватара на Qnchety
    А откъде си толкова сигурна че той вече не те харесва. Дори и да твърди че не те харесва, да ходи с друга или каквото и да е това не е доказателство че не те харесва. Опитай да разбереш дали още те харесва. Или направо започни да му правиш намеци и ако той още те харесва ще ти отвърне!!!

Guest
    ami problema e 4e mi kaza 4e ne me haresva.neznam mn mi e gadno

Мега фен Аватара на koalka
    Дам,често пъти така се случва.Не го харесваш и когато той спре да те харесва,ти започваш.Ами какво да ти кажа,освен да се опиташ да го забравиш.

А ти казала ли си му, че го харесваш вече? Щото след като той пръв ти се е обеснявал в любов, може да се чувства много неудобно пред теб и затова да те избягва и да се прави, че не изпитва нищо. Казвам ти го, щото в момента аз съм на т'ва положение.

Guest
    ne mu go kazah v prav tekst no mu nameknah.strah me e kak 6te reagira

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne mu go kazah v prav tekst no mu nameknah.strah me e kak 6te reagira
    Извини му се, бъди честна и не се бъзикай с чувствата на момчето, както и с твоите, щото е много болезнено, поне така е при мен.
    Ако момичето, което харесвам ми признае сърдечно чувствата си, бих бил много щастлив, така че давай направо!

Голям фен
    Град
    София
    Ако ти е казал, че не те харесва, не знам, може би е по-добре да не му натякваш повече. Може да те е излъгал, че не те харесва от страх да не бъде наранен. Все пак по-добре изчакай и не му прави повече намеци. Поне според мен това ще е най-добре. Оттам нататък ще видиш дали си заслужава да се бориш за него или е по-добре да го забравиш.

Голям фен
    Казал ти е,че не те харесва...Може да са само празни думи,които е казал мислейки,че ти стане гадно.Мисля,че още има чувства към теб,кажи му,че го харесваш и така.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си