Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
Цитирай Първоначално написано от Mystic.Queen.
mi ne te priemat za 4ovek,za6toto tova sa realnite zabavleniq,a 6tom ne se zabavlqva6 ne si 4ovek a zombi...taka 4e se osyznai i xvani da se zabavlqva6 predi da si ostarql/a i kato se oburne6 nazad da nqma nito edna vesela slu4ka...samo spomeni za pisani temi v teenproblem.net

By Mystic.Queen.
Интересно ми е какво му е интересното да се "напукаш като свиня" и да повръщаш над тоалетната.. или пък да се напушиш дотолкова "че да ти димят ушите".Това са глупости на ограниченото младо поколение.
Чесно да ти кажа,всеки има такива моменти, но те трябва да се преживяват... На мен лично ми е по интересно да прочета една книга или да се събера с приятели, с които знам че стане купона и без да пием,че ще си кажем по някои забавни неща, а няма да се хвалим кой кого "забил"... не че изключвам това като ватиант, но просто още ми е прекалено рано да си тровя животеца ... на тази вузраст мисля че трянва да се интересувам от други неща.. и ми става страшно кофти за това че като си различен, веднага те отписват... не си "готин" , не си "забавен" и не се вписваш в картинката......
Ти си се сдухал,човек трябва да преживее всичко което може(но не абсолютно всичко) докато е млад,трябва да си сдигал и до дъното и до върха за да се чувстваш пълноценен човек,и да си определиш някаква мярка сам за себе си,не може цял живот да си седиш у вас и да си четеш книжки(това не означава че не обичам да чета),к'во да ти не може да отричаш нормалните човешки слабости,само защото искаш да си различен,или защото те страх да слезеш долу понеже след това трябва и да се качиш(образно казано)