- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak be hora
oleee hora pomognete pls!znam 4e e super tupo tva deto 6te go napi6a oba4e ne moga da go razkaja na mn ot priqtelite sum s zel da ne se izloja....ama az sum na 15 god i ne sum se celuvala i sega hodq s edin i prosto nqma kak.neska kato me izprati do unas go celunah bez ezik i mislq toi me ze za obasoliutna idiotkakajete kakvo da pravq pls ako nqkoi po opiten moje da mi dade mudur suvet nqma otkaja ili nqkak si da mi opi6ete kakvo da pravq kogato go zeluvam s ezik molq vi napi6ete ne6to
нали той знае. Какво от това че ти не знаеш. Никой не се е родил научен.
Като за начало не си изглеждала като идиотка спокойно никой не се е родил научен![]()
Земи говори със него и му сподели че не си много опитна и той ще те научи.
Или като се целувате го следвай каквото прави а той ще земе да си играе със неговия език и ти ще правиш това като него и така ще се научиш![]()
Ако не ела да те науча :P
Това,че "не умееш" да се целуваш не те прави идиотка.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
1-vo ne si idiotka za si4ko si ima pyrvi pyt
2-ro povqrvaimi kato stignete do tva ne se zamislqi kvo pravi6 a proso se otpusni i da ni ti puka kvoto stane v posledstviq 6a se nau4i6az se se6tam taka s 1-vq deto se celunahme mn se strsnah kato mi pusna ezi4e ama. kvo da se prai ne stara6no daje posle mi haresa \
/
cqloto iskustvo na 1-vata celuvka e da ni ti puka mn ,da ne misli6 kvo se slu4va v ustata ti puk ni sa znai moje i da si mn dobra o6te ot 1-viq pytuspeh
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Ти сама ще го откриеш. Не може да се обясни. Пък и какво ти пука дали не е станало 1-я път - има 2-ри спокс \/
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah