eto q i moqta istoriq ... zna4i vsi4ko zapo4va ot tfa momi4e .. tolkova q obi4am .. 4akah dylgo 2-3-4 meseca kazah i 4e q haresfam .. ne samo 4e qharesfam OBICHAM Q .. "Zabivam" q veche 6 meseca .... nishtu ne stafa .. da sh kajete ne si zaslujava .. sh kajete 4e sm typ kfo da praa.. preebbafka golea .. imah tolkova shansove s momi4eta .. propilqh gi .... zardi neq .. uj shte izlezem na kafe ala bala .. preebava me seki pyt .. uj v diskoto ala bala pak .. i tam .. ne staa ralata .. i nakraq nqkf si piklio kolko neq .. totalno trygvat za 2 vecheri .. kfo e tfa dea i kiqci po4nah da si blyskam glavata .... kf oda praq da se trovq li .. ne si zaslujava .. da umra li pak taka .. da go prebiq li toq .. ne .. kfo da praa prosto veche ne znam .. tolkova mnogo q obicham 4e sm sposoben na si4ku .. celiq mi jivot se precaka zardi neq .. tq dori i i kapka vnimanie ne mi obrysha i za stotna dori kfo da praa .. stavma banalen .. pisah i pesen .. dadoh i q .. nikakfa reakciq .. qvno nqma 4uvstva kym men ,.. .no qvno nikoga nqma da q zabravq .. prosto jivota e SKAPAN !!! no ne si zaslujava da se samoubiesh zardi momi4e koeto nqma nikakfi 4uvstva kym teb....... dano ne sm vi otnel mnogo ot vremeto no iskah da spodelq i moqta istoriq ..