- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ? ;)
Май имаше някъде такава тема , но не можах да я намеря.Защо обичате приятеля/приятелката си и какво ви кара да да изпитвате такива чувства към него/нея?![]()
![]()
Обичам го заради самия него. Обичам го заради това, че е такъв, какъвто е и заради това, което съм аз, когато съм с него - една безкрайно подобрена версия на типичната ми личност. Обичам го, защото ме прави щастлива. Обичам го, защото ми позволи да му дам цялата си любов. Обичам го, защото ми помогна да се докосна до съвършенството и да усетя най-прекрасните емоции, да изживея най-невероятните мигове и продължава да го прави. Обичам го, защото ме обича въпреки несъвършенствата ми. Обичам го заради самия него!
Ми ние,дето си нямаме гаджета,к'во да кажем???![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Аз харесвам едно момиче, което не е чувало даже за мен, което е на 2000км. от мен. Но все пак. Харесвам я заради това че е щура, свежа, красива, умна, с 1 дума харесвам характера й. Тя все още е свободна, с 2 години е по голяма от мен, но макар й това аз си сам поставил за цел да изуча хубаво да си взема добре платена работа и най-малкото да се запозная с нея.![]()
![]()
Ами..защото е той.За мен е единствен и неповторим човек и знам,че не мога да срещна никъде момче като него.А характера му...Кара ме да се чувствам щастлива,неповторима,прекр асна и още много неща.
Ами май ще се наложи да си намеримПървоначално написано от svetlidim
![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Обичам го заради това което е..заради нежността с която ме гледа,с която се отнася към мен..за това че само той успя да ме накара да се почувствам толкова добре..толкова обичана..обичам го още защото когато е покрай мен се променям..ставам...просто друг човек..обичам го защото той ме обича въпреки грешките които съм направила в миналотоллвъпреки недостатъците ми..просто защото не ме е лъгал и е истински..просто защото съм щастлива до него![]()
![]()
![]()