- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- omfg..zlobar4eta...
Аз пък те поздравявам с Guns'n'Roses - Live and Let die, прави си сметката.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ххахаха, искрено се радвам.Първоначално написано от exploitedteen
skate_warrior,
Глей да не си останеш стар ерген, че на там си тругнал
Unknow,
Ххахахахаха, да ти имам идолите![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
благодаряПървоначално написано от Unknow
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от exploitedteen
Пф... И на мен ми се пие, бахму.... И фъстъци.... И пикантни картофи в някое метълско кръчме... Боже мой, не е хубаво така да мечтая.
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
АХАХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХА ХА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сори, просто не се сдържах...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
желая ви лека нощ![]()
boje boje![]()
![]()
![]()
sa kfo be6e taz tema...pa za kvo stana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ххахахаахха... Секи с мечтите си. Мен твойте дъски са ми много жалки. Сложили 2 колелца и кви сме пичовеПървоначално написано от skate_warrior
Поздрав за всички будни - Bon Jovi - (It's Hard) Letting You Go
Ебаси успокояващата песничка
It ain't no fun lying down to sleep
And there ain't no secrets left for me to keep
I wish the stars up in the sky
Would all just call in sick
And the clouds would take the moon out
On some one-way trip
I drove all night down streets that wouldn't bend
But somehow they drove me back here once again
To the place I lost at love, and the place I lost my soul
I wish I'd just burn down this place that we called home
It would all have been so easy
If you'd only made me cry
And told me how you're leaving me
To some organ grinder's lullaby
It's hard, so hard - it's tearing out my heart
It's hard letting you go
Now the sky, it shines a different kind of blue
And the neighbor's dog don't bark like he used to
Well - me, these days
I just miss you - it's the nights that I go insane
Unless you're coming back for me
That's one thing I know that won't change
It's hard, so hard - it's tearing out my heart
It's hard letting you go
Now some tarot card shark said I'll draw you a heart
And we'll find you somebody else new
But I've made my last trip to those carnival lips
When I bet all that I had on you
It's hard, it's hard, it's hard, so hard
It's hard letting you go
It's hard, so hard, it's tearing out my heart
But it's hard letting you go
Erin Everly
Кой говори за идоли? Просто много се смях на това като го прочетох.Ама как те нареди иначе ХахахахахаПървоначално написано от ErinEverly
А ти ми говориш някакви глупости.Критикуваш ELiTyYy че пуснала снимката си ... а ти си направила същото преди.След думите ти, че повече не би пуснала...пак я пусна, хубавко да те видят къв стриптийз хвърляшЗа кво си говорим?? И точно ти да ми се смееш на "идолите"? Просто ме накефи момчето... как ти го каза само
Хем си против пускането на такива снимки...хем си я пускаш повторно
Нямам какво повече да ти кажа
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
събуди ме с тоя некомпетентен пост.. всъщност са 4 колелца![]()
аре лека и доходна![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Блазе ти. Моето такова място си е далечно и от даскалото и от ладост. Не е оферта, ама ще се вясвам - много приятна музичка, топличко и с яка кухня.
Erin Everly
Ше кажеш че тва е новата роботизирана домашна помощничка.. Сигурно като кажеш "пешкииииииир" почва да глади и да мие :>>> Абе иначе ще успееш да ги излъжеш ваште нещо в името на секса с непознати :>
П.П. тя па е няква неентусиазирана... Тряяше вече да ме е запсувала да отвърна и аз и да си легна спокоен :> А то кво стана.. Тя си трае.. :>
Моята снимка не е по бельо. При това птросто исках да го докажа, а то няма как без снимката. Ххахахаххаа... Хубаво е, че поне знаеш кога да замълчиш.Първоначално написано от Unknow
Специален поздрав за теб - Guns'n'Roses - Attitude
skate_warrior,
Се едно, пак е тъпо, ако ще и 20 да са, пак няма да му видя смисъла.
exploitedteen,
Кой, кой? Чай, че изпуснах нишката
BornFromPain,
хаххаха, нещо таковаОтговарям на напомняне на бира. Ама на ракия няма да стане. Тц... Толкова съм си патила от пещерска... А от греяна.... А от домашна... Няма шанс
![]()
Erin Everly
Дам...едната от нас може да мислиДа подсказвам ли коя?
What you mean to me
Напълно вероятно.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
BornFromPain,
Хаххаха, на команда "пешкир" не реагирам, сори
А за псуването - прекалено ми е смешно (=> прекалено весело), за да се обидя![]()
оффтопик(въпреки че няма топик):
Crystal Eyes I can't live without Your touch
You're my crystal eyes
Erin Everly
Хахахх е то точно тва че е бил пънкар може да се окаже най-големия проблем... Да ти каже нещо от рода на "Абе кво ви пречи да се чукате на пейките пред блока, кво ни занимаваш тука" хахахах :>
Евърли, мани тая бира ти наеш ли на експлойтед баща му ква домашарка е приготвил за сватбата... Само се жениш и ше си пиеш цел живот с кеф. Бирата е разредител :>
Аз, естественоПървоначално написано от Unknow
![]()
Ххахаха... колко много мненийца натрупах за 1 час. Утре ще викаме мачока да разчиства повръщаното от недоспиването. Утре ще съм махмурлийка. Баси дори правописа си не гледам.
Erin Everly
Хахах че на кой баща му или дядо му не е приготвил 50 литра домашарка за сватбата :>>Първоначално написано от exploitedteen
Аз в първия момент се помислих за уникален като ми го казаха тва и си ви кам "оо всяка мацка алкохоличка е моя".. Ама после се оказа че всички били така.. Хахах :>
Нямам цигари ама денонощното бачка а ми се пуши :>
Бяло виктори за 15 стотинки.. Мм тва може да ме изкара от нас :>
Иначе днеска исках да направя 2 дена поредни с купуване на кутии(което не е било никога) и си взех фемина пакет хахах :> Ама поне съм пушил 10 мои цигари.. :>> Че и без тва само ми пищят че съм бил налазватор на цигари.. :>
Ххахаххахаха... Недей бе, пейките не са удобниПървоначално написано от BornFromPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаххахаха... супер, детската ми мечта. Напрао да се зимаме като толкова много ракия има. Аз за ракията ще се омъжачай малко - ракията е женски род
ще се женя
оооо, не... ставам лесбийка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exploitedteen,
Тогава бях в особено настроение![]()
Ха... женски скандал... Тя сега и чалгарка да ме нарече, пак ще я обичам, толкова ми е весело
... In the jungle of life
Amamos la vida
Amamos la vida
Erin Everly
Хора... ММ сто три кутии пълни...
Ама тр да дойдете до младост![]()
Erin Everly
Мхм....точно ти си умницатаПървоначално написано от ErinEverly
Коята сама си противоречи, сама неможе да се разбере и тя какво иска да каже.
exploitedteen не мисля, че има някакъв скандалНе смятам да се занимавам с момиче, което незнае какво иска да каже. А това за агитката ме уби
![]()
![]()
BornFromPain![]()
хахахаха....правилно
What you mean to me