- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- omfg..zlobar4eta...
Абе, остави ме, бе, жено, утре ще се разправям с тебПървоначално написано от Unknow
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Пф... Няма да се мъкна са до 39... Баси колко е далечеПървоначално написано от BornFromPain
exploitedteen,
Не е леко....
Six feet deep is the incision
In my heart, that barless prison
Discoulours all with tunnel vision
Sunsetter...
Nymphetamine
Sick and weak from my condition
This lust, this vampyric addiction
To Her alone in full submission
None better...
Nymphetamine
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Малко се пообъркаНе смятам с никой да се разправям.Лека вечер
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Мдаам и аз съм така... Доктор Клинч върлува навънка ама ми се пушиии.. Само ако зема че тръгна наште да не станат да ме видят къде съм щото баща ми няма да уважи обяснението "пушеше ми се" колкото и да се усмихвам докато го казвам хаха :>
П.П. хахахах стоя и го гледам тва БФП и се чудя кво значи... Български Футболен какво..... Хахах то пък съм бил аз :>
Айде за по цигара навънка и стискаме палци наште да не ме усетят :>
П.П.П. евърли ми ти па кажи че си от Младост 2 ве... :>
бах мааму почва да ми става скучно
If you just let me in
I wouldn't let you break down
Cause i'm breackin down
Erin Everly
Първоначално написано от exploitedteen
Не съм пила, просто ми стана весело. След "прекрасния" ден на дразнене на некви путки и на прекрасното откритие на гастро-ентерологът ми малко ми тр, за да ми стане весело.
Erin Everly
Ххахаха... всявал си страхПървоначално написано от exploitedteen
tell me baby what's your story
Where you come from
An where you wanna go
Tell me lover are you lonely...
Erin Everly
Първоначално написано от exploitedteen
Ххахах... да, бе. То напоследък ми се сваляше един циганин и, честно да ти кажа, искаше ми се да съм расистка![]()
Erin Everly
О,САТАНА какво е туй,защо снощи си легнах толкова рано и изпуснах бруталнопто изпростяване.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
добро утро![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...