- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vlybena sum v y4itelq si
vlybena sum v y4itelq si, kakvo da pravq? strah me e da my go kaja, tui kato 6e prozvy4i mnogo stranno, a i toi mai jenen deca nz dali si ima. molq vi kajete mi kakvo da pravq.![]()
![]()
направи услуга на нацията самоубий се
14/88
moje6e i po originalen buzik da izmisli6Първоначално написано от Анонимко
Ами,опитай се да подтиснеш тези чуства:излизай с други момчета,не внимавай в часовете му...и скоро чуствата ти ще избледнеят,докато накрая не се влюбиш в друг!
Като Хитлер е казал има човек има проблем, няма човек- няма проблем, дай да се изтрепем всички хора ве да нямаме проблеми в задгробния живот![]()
Казал го е Сталин!
По темата - не си първата, не си и последната, които се "влюбват" в учителя си. Това не е истинско чувство и няма бъдеще, скоро ще ти мине. И не му казвай! Само ще притесниш човека, а и директният му отказ ще те нарани повече, отколкото незнанието.
blagodarq na tezi, koito mi otgovoriha seriozno, a na tezi koito mi se buzikaha moga samo da im teglq edna. otnovo vi blagodarq i 6te se opitam da vi poslu6am![]()
грешката е мояно кат гледам мога и нацискта да се нарека щот знанията ми за тва са точно колкот на господин SS
![]()
абе на колко си години?? влюбена в учителя.. божее божее... естествено че няма да му казваш.. хахах изумяват ме тия хораа..
ti siПървоначално написано от SS BOTEV VRACA
TEMERUTTEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT
TEMERUT