.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

vlybena sum v y4itelq si

vlybena sum v y4itelq si, kakvo da pravq? strah me e da my go kaja, tui kato 6e prozvy4i mnogo stranno, a i toi mai jenen deca nz dali si ima. molq vi kajete mi kakvo da pravq.

SS BOTEV VRACA
    Guest
    направи услуга на нацията самоубий се
    14/88

Guest

Re: vlybena sum v y4itelq si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vlybena sum v y4itelq si, kakvo da pravq? strah me e da my go kaja, tui kato 6e prozvy4i mnogo stranno, a i toi mai jenen deca nz dali si ima. molq vi kajete mi kakvo da pravq.
    moje6e i po originalen buzik da izmisli6

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    auuu 6to ti ne se gramne6 be.....tfa 6te e usluga za sveta naprao
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Ами,опитай се да подтиснеш тези чуства:излизай с други момчета,не внимавай в часовете му...и скоро чуствата ти ще избледнеят,докато накрая не се влюбиш в друг!

Като Хитлер е казал има човек има проблем, няма човек- няма проблем, дай да се изтрепем всички хора ве да нямаме проблеми в задгробния живот

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Казал го е Сталин!

По темата - не си първата, не си и последната, които се "влюбват" в учителя си. Това не е истинско чувство и няма бъдеще, скоро ще ти мине. И не му казвай! Само ще притесниш човека, а и директният му отказ ще те нарани повече, отколкото незнанието.

Guest
    blagodarq na tezi, koito mi otgovoriha seriozno, a na tezi koito mi se buzikaha moga samo da im teglq edna. otnovo vi blagodarq i 6te se opitam da vi poslu6am

грешката е моя но кат гледам мога и нацискта да се нарека щот знанията ми за тва са точно колкот на господин SS

Голям фен
    Град
    Бургас
    абе на колко си години?? влюбена в учителя.. божее божее... естествено че няма да му казваш.. хахах изумяват ме тия хораа..

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SS BOTEV VRACA
    направи услуга на нацията самоубий се
    14/88
    ti si
    TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT TEMERUT
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си