- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- prispivatelno
hora mnogo speshno mi trqbva prispivatelno.davat li go svobodno iz aptekite(bez recepta)? kolko struva i sled kolko vreme deistva?a kolko vreme spish sled kato go vzemesh?molq vi kajete mi..speshno e
дават ги и без рецепта - 100% съм сигурен
На нас отказаха да ни дадат без рецепта,когато в 5-ти клас искахме да приспим зубърката на класа...и добре 4е после голяма беля щеше да стане![]()
Много алкохол е рецептата. Действа безотказно.
11 tochka deaktiven profil.
Без рецепта трудно ще ти дадат, но все пак пробвай. Ако не стане може да пробваш с Валериан - него го дават вече сигурна съм, една опаковка струва 1 лев някъде и вътре са 4-5 блистерчета с много хапченца. То по принцип е за успокоение, но ако вземеш повечко да речем 4-5 заспиваш...т.е. доспивати се. Естествено не е истинско приспивателно ма няма да ти стане нищо и не вреди. Иначе може да пробва Невробекс и него мисля го дават без рецепта - не е скъп и си е приспивателно. Пиеш 2 хапчета и до половин час действа...
И все пак трябва да знаеш, че приспивателните действат различно на всеки - ако си дете - по-бързо, ако си възрастен и си вземал и преди - действа, ама по-бавно...
И все пак това не е шега работа, така че внимавай...
Кажи за каква цел ти е и може да се сетя още нещо, което да не е свързано с гълтане на хапчета за приспиване...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Валериан съм яла 6-7 хапа и нищо не ми стана, само гледах тъпо. Има едни от един блистер те държи 3дена и не знаеш кво става, ама по-добре да не знаеш името, че кой знае кво ще направиш хах. Иначе Мелатонин и Радедорм, ама не съм пробвала кво става. Мелатонина го дават без рецепта, но стига да знаеш от коя аптека да пазаруваш могат да ти дадат всичко. И леко с хапчетата, че понякога става лошо
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Радедорма не е шега работа - от четвъртинка те трупясва и после цял ден си неадекватен...От опит говоря...а и не го дават без зелена рецепта...![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
[b]Е не знаех, че е толкова силно... иначе без рецепта
Действие
Зопиклон е бързо и краткотрайно действащо сънотворно средство. Неговата химическа структурна формула е различна от използваните досега сънотворни средства (клас циклопиролони). Причинява сънливост и облегчава безпокойството. Освен това, зопиклон притежава спазмолитично и мускулнорелаксиращо действие.
Farmakoidn
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
mersi mnogo.naistina mnogo mi pomognahte.mersiiiiiiiiiiiiiiii :P :P :P
Дам аз преди пия такива.Първоначално написано от Анонимко