- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- metali ili hous4eta(fя6ani)
e kajete..az li4no metalite sa mi sednali po turski na surceto i nemoga da kaja kriva duma za tqh![]()
![]()
![]()
![]()
mi....temi....interesno mi e![]()
Метлите рулират.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
юююююххххууууууууууу ний водим за ся....
металчетата рулЗЗЗЗЗец \/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi mnoo qsno,4e samo houseeeeTva e spasenieto na sveta i muzikata,koqto gali u6ite,a ne da gi drazni
\
/
Да, щото няма музика лиПървоначално написано от Sladkata_Nansi
Или щото няма текст
Такива неща в Хауса са
несъществуващи.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
аз не слушам нито метал нито house , но ако трябва да избирам между метъли и house- ри предпочитам 2-те![]()
хаусаритена саЙпун
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami da nesa6testvuva6ti sa,za6toto vsi4ko novo i nepoznato e nesa6testvuva6to!Prosto rqdko se sre6tat hora,koito da uvajavat novite ne6ta i da im se vazhi6tavat! A i mislq,4e tova e vapros na predpo4itaniq i tova da napraim voina mejdu house i metal e ne6to adski detinsko i tapo i nikoi ni6to nqma da spe4eli ot tova!Първоначално написано от ErinEverly
Първоначално написано от Sladkata_Nansi
ххахахахха... ти явно не си чела мои мнения, за да знаеш че в момента даже ти се радвам. Тва че ги нема - нема ги. Са друг е въпросът, че сички слушат хаус, но както и да е![]()
Erin Everly
Не виждам смисъл от темата, все пак не познавам хора,които да са метъли(вече не знам как се пише),които да слушат само това и да се обличат така.
Нит` едно от двете...
металите са маумни, хаусърите още повече...
абе те всички са тъпи, но това е друг въпрос...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Предпочитам хаусърчета,защото месото им е по-вкусно и не умират с толкова писъци. Но,пък от друга страна,малките метълки-тийнейджърки,на които плътта е още свежа,също са предпочитани,но само когато съм гладен за нещо по-специално - i delight in their screams on the torture rack!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси темата...Тоя форум се пълни с все повече и повече злета.![]()
Кои метАлчета ? Ония с изрусените косички и дредчетата ?!юююююххххууууууууууу ний водим за ся....
металчетата рулЗЗЗЗЗец Dancing Dancing Shhh Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз харесвам метАлите,от рода на златото и среброто,айде от мен да мине може и платина.Всички искам да ми пращате всичките такива метАли,които притежавате иначе Рогатия ще ви унищожи.OBEY YOU FULLISH MORTALS!!!!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Хъх!Ми явно не познаваш много метъли (така се пише) за да кажеш това!Първоначално написано от koalka
Иначе избирам метълите...по принцип ги харесвам.
Хаусърите са забавна компания, докато не започнат да говорят за хора, за които дори не съм чувала през живота си.Просто се изнасям!
Докато с метълите си имаме общи теми за разговор, дори да не знаеш нещо те ще ти го обяснят/покажат/пуснат за да го разбереш.Плюс тва пият бира...мнооого бира!
Абе...метъл рулз дъ уърлд!\m/\m/
ПП:Quench, magesnik вече наистина почнахте да ме плашите!И аз чакам Рогатия да дойде ама...то не беше подмазване, то не беше чудо ( Сатаната!)
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
A ti sa nai umnia nali??? Bax mu maata kak sudite za xorata koi kuv bil po muzikata koiato slu6aПървоначално написано от Мo6no
![]()
ебати тъпите хора![]()
ае, вий нямате ли си домашни да пишете ?
Всичките един дол дренки,като се напият незнаят кво праятПървоначално написано от Мo6no
[/b]Еха, аз съм за метала и железото.Ай да се саберем повече метали и железа и да ги бием онея другите.![]()
![]()
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
"метал И желязо"
ти също си зле.
Ами най-умният съм.Първоначално написано от niki000
Ти го каза...
досега не съм чул за тъп човек слушащ клусическа музика. После ми говори дали не може да се съди за хората. Аз ако не друго поне пиша гопе-долу грамотно на кирилица и не използвам изрази като "Bax mu maata"...