- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кой плаща
здравейте искам да ви попитам кой плаща като излезнете с гаджетопри нас винаги той плаща и мисля че вече прекалявам
![]()
а при вас как е и от колко време ходите
![]()
Еми хоиме от 2 седмицивсеки ден се виждаме...и той плаща и ми купува всичко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еее мацка трябва да се стегнеме няма да сме на тяхна издръжкаПървоначално написано от Eleonora
![]()
ние ходиме от 29 дена и преди това бяхме ходили два месеца ама не се виждахме честоно вече се виждаме доста честичко
![]()
с приятелката ми(ебаси странната дума за определяне на отношенията) сме заедно от година, ходим за втори път, двата пъти общо са година и 5 месеца почти.... таааа на въпроса.. тя много ми се сърди, когато аз плащам и за нея и това става само когато тя няма пари в себеси и после сичко трябва да ми се върне иначе става голяма драма - "да не съм малка, че да ме изгранваш, когато се оженим достатачно ше се набутваш заради неме" и такива некви.. а и в обратния случай също, аз не мога да и дам да ми плаща сметките, някси не става.. за тва секи си плаща неговото си...
Съгласна съм!Първоначално написано от ~LoF~VaSk0~
Мое лично мнение е, че първите 3-4 пъти са задължение на момчето(дори и момичето да настоява за обратното). В последствие е добре да се редувате или да си плащате взаймно, което не значи, че никога няма повече да почерпите. Момичетата, които смятат, че плащането на всички сметки е задължение на момчето, ... нямам думи. По добре не се занимавайте с тях
. Никой разумен и интелигентен човек не би искал да е в тежест и вреда на някой друг (моя лична гледна точка), така, че вие си направете изводите с какъв човек искате да сте, не само заради финансовата част, а за ежедневната
![]()
кво ви ебе повечето като парите ви ги дават мама и тати...
wanna touch ?
Или той, или всеки си плаща неговото. 1-2 пъти аз съм го черпела.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ще порастнеш, спокоПървоначално написано от L-U-D-I-A
![]()
Nai razumno e smetkata da se deli osven ako ima povod za 4erpeneVse pak jiveem v Bulgaria i nqmame standarta na edna Germaniq naprimer
Ми черпил съм мойто милооу 1-2 пъти ма на нея не и хареса много,много и престанах . Пък и аз не го смятам за редно да я черпя всеки път тя без това ми е казвала, че не е с мен заради мойто финансово положение.
Ami predi vinagi toi plashtashe ,no sega parite ni sa obshti![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първият път,когато излязох с приятеля ми на кафе-плати той,но оттам нататък всеки си плаща своето,защото на мен не ми е приятно,той да плаща![]()
ami pri men vinagi mom4eto plashta...samo kato izlizam s nqkoi priqtel si plashtam smetkata.v nachaloto se durpah i ne mi beshe priqtno, no lsed tova kato vidqh kolko mnogo mi se surdqt za tova i mi natqkvat , 4e tova e rabota na mom4eto ne obrushtam golqmo vnimanie...predpochitam az da si plashtam po princip.I sushto ne se pritesnqvam tolkova mnogo za moqta smetka 4e toi shte q plati zashtoto nikoga na barche ne pravq pove4e ot 1 lv , samo kogato otida nqkude da hapvam ili na disko (koeto se sluchva rqdko) mi stava mn kofti kato mi platqt smetkata
Винаги си плащам сметката сама! Никак не ми е хубаво някой да ми я плаща. Най-малкото тва са пари на техните, не са лично негови. Родителите му не бачкат, за да може той да ме черпи.
И аз съм такаПървоначално написано от ycMuBkaTa
Отдавна съм си отработил механики как да плащам сметката, без момичето да забележи преди да е прекалено късно ^^
До септември живеех с нашите и парите ми за лични разходи лесно се покриваха от работа. А какви по-сладки лични разходи от това да почерпиш приятелката си. Последната година бях тежко болен (гнойна ангина, една седмица почти ми се губи) точно покрай рождения ден на партньорката ми и св. Валентин. След като се оправих, оставих 100 лв. за една вечер (цветя, вечеря, без подаръчето). Не се чувствах длъжен, просто ми липсваше това да я глезя :P
Сега, когато уча в чужд град, е малко по-сложно и, когато се връщам, я караме на разменни начала (като гледам винаги да съм отгоре, кекек; просто такъв ми е начинът на мислене, съжалявам)
Ако момчето е истински кавалер поне първите 5-пъти ще плати той.Аз лично за себе си дори се дразня ако момиче ме покани на среща а не аз,камоли кой ще плати сметката.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Според както. При мен, нампример, всеки миг, в който не внимавам, ми струва почерпка от гаджето. С молене отдавна съм се отказал да я накарам да я почерпя нещо и винаги е голяма циганиякато стане дума за това. Ето защо мн обичам моментите, когато тя няма пари в себе си и, ще - не ще, аз черпя.
![]()
Споредзависи. Попринцип...дори и да не ми е приятелката аз плащам сметките, но не им е целта да излезем само заради една бира на аванта. На първата среща с приятелката ми...от нея беше първата, а от мен втарата бира. Самоче тя не пи 2-ра :/ И още напомням че имам да я черпя биричка
С едно момиче...запознахме се на една сватба и на другата седмица отидох при нея за 2-3 дена...черпих нея и нейна приятелка. Из тях някви ремонти а-у...и после тя ме черпи...ходихме на пицария, а преди това пак някв хамбургери![]()
Ами той държи да плати. Даже не ми дава да видя сметката. При което когато попитам колко трябва да му върна минава с номера "20 стотинки и много целувки". По принцип някакво сладко е, но не съм от хората, които са свикнали да получават всичко на готово и на моменти много се дразня. Искам пък аз да си плащам сметкатааааа!!!
Сега нямам приятел,но когато съм имала винаги съм си плащала за себе си и той за него.Случвало ми се е да съм в компания на момче,което ме харесва и то да ми е плащало сметката,но по принцип не обичам някой да ми плаща,не съм просяк!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Точно така, а даже и той да бачка в крайна сметка не работи, за да ти плаща и твоята сметка. С моето момче ходим от 1год.и почти 5 месеца и ми е плащал сметката само когато съм закъсала с парите, но винаги след това му ги връщам и не се кротвам докато не ги приеме. Не е правилно гаджето ти да ти плаща сметката!Първоначално написано от CooL^GirL^^^