- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam yjasen problem
Zdraveite, imam edin mnogo golqm problem, mnogo mi samrdi pytkata! Ne znam na kakvo se dalzi tova, no naistina mnogo vyni, kato se sabyq i imam nekakva, bqla, ili jalta te4nost po ga6tite si i miri6e naistina zle, v y4ili6te mi se e sly4valo priqtelkata mi da se premesti na drygiq 4in zaradi vunqta, i mi e mnogo neudobno, kakvo mi ima? Da ne sam bolna ot ne6to?
Да. Отиди на гинеколог!Първоначално написано от pleven4anka
naistina vurvi na lekar i se mii redovno![]()
![]()
![]()
Ebati gnustite hora dokato go 4etiah 6tiah da povurna ili si nekoq ciganka ili si prai6 ebavka ebati ne4istoplutnite hora znae6 li koga nekoe mom4e 6te te pogledne a?kak moje da ima takiva hora
![]()
Be az se miq, no sled okolo 2 sedmici pak zapo4va da smardi! Ne znam 6to! A i sega e zima a nie imame samo letna banq 6toto jiveeme na selo i sega po rqdko moje da se miq. Ta na ginekolog nemoga da ida, 6toto v na6to selo nema! Ama ako neko den idem do grado 6a se otbiq. Taaaaaaa savet ne mi dadohte. Za6to mi samrdi pytkata?![]()
Начинът по който го описваш ми прилича на симптомите на гонорея (трипер). Отиди на гинеколог - това заболяване е проблемно.
Първоначално написано от pleven4anka
Ами ако се миеш всеки ден няма да има проблеми!
тия теми вече се повтарят смятам че се ебаваш но ако наистина е сериозно оди на лекър!а и се мий по-честичко![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Капи се ве . У вас няма ли баня ??
темата е бъзик!!! а попринцип ако някой има такъв проблем да се къпо по често и да отиде на гинеколог!![]()
Пробвай със сапун...наистина помага хахахахахахахахаааааа Мале зле си маааа
offf o6te edna takava tema ima6e tuka.Smardi mi putkata vika cttcttc opitvala li si se da se izmie6 otdolu we ti samo glavata si mie6 i vika6 smardi mi putkata epa kato ne se banq6 4e smardi we .. dea zadrastenite ovci
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
скъпа влизай по 4есто в банята![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
mi spored men temata e ebavka no ako ne e zna4i situaciqta e mnoo stra6na i trqq hoi6 na lekar
ми напарфумирай яПървоначално написано от pleven4anka
Ах,как я храниш,батка...
![]()
Sled okolo 2 SEDMICI!Emi ti kolkp puti v meseca se kupe6, okolo edin\dva ?!Първоначално написано от pleven4anka
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
По веднъж годишно,ама ще почне и по-редко....
![]()
Tva nqkakuv opit za humor li be6e?Първоначално написано от quench
Селяко,я дай аз да те видя на живо,за да мога да ти смачкам мутричката,а? Чукни среща и да се разбрем като мъже - или си на 12 и още се поакваш в гащите,а?
Nqkoi da te e pital na kolko si? Emi kato ne e 6to si kazva6 togava?Първоначално написано от quench
Страх ли те е,а?