- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam yjasen problem
Когато е пияноПървоначално написано от sladkata_ninna
![]()
Първоначално написано от Bounty`Killer
em da![]()
Като за начало вземи си избръсни гурлясалата путка.И второ къпи се редовно.Проблема ще изчезне за минутки шматка.
HXAHAHAHXHAHXAHXHA![]()
Abe hora, kak da se miq kato imame samo letna banq, sega kato e zima ne moa izlezna navanka da se kapem, ina4e 6a ymrem ot stud! A idi ti da se kape6 navanka kato a -10 gradusa te vidim tebe, ne moa se kapem 4esto, sega kato e zima, nema da se kapem, samo racete si miem, ama pytkata po4va da mi smardi o6te pove4e i ne znam 6to? Seki den se pove4e smradi, daje toa kade mi e gadje ve4e ne6te se ebeme, on raboti kravar i i on mnogo smradi, ama i on ze da yse6ta 4e mi smradi mnogo pytkata, dako smradi na kravi, i on mi vika da se izkapem, ama kade nema kade...
Ta zna4i vikate seriozno e? Odih pri Mitko doktoro ama on e veternaren doktor i vika 4e ne razbira, a q na grado ne moa idem, 4e me ne py6tat y reiso 4e mnogo smradi. Ne6to drygo moa li se naprai?
mnooooooooooooooooooooo si bolna otidi na lekar 6e umre6 i az sum imala su6tiq problem 6tqh da umraaaa![]()
![]()
![]()
Stiga be!!! Mi koi 6a gleda ovcite i kozite na selo kato ymrem q? Ebaaa taa pytka, ot ednata pytka da ymrem? Tva ne moa bade! Edna babi4ka mi kaza da fanem malko licerina i da raztrakam y pytkata si i 6a mi mine, da probvam li?
Бе които и да си определно си много тъп цялата ти измислица е безмислена , имате само лятна баня и си от село така ли ? и как ще обясниш това че имаш компп. и си достатачно грамотна за да работиш с него при положение че си една тъпа селянка !?!?!?
Q ne sam tapa be! Znam kak da py6im radio to4kata! A q s komputar ne mom da rabotim, y selo y bar4eto ima takova komputar i q vikam na edin kvo da pi6e i on go pi6e i q my davam mleko zaradi tava ot kravata i te tavaaa, a q nikogi ne moa mi kaa6 4e sam tapa 6to q ne sam, mom da broim to trnaese 6to tolko kravi imam a koko6kite ne mom da prebroim 6to sa mlogo i 4orapete na krata da si sabyam pa ne mom da gi prebroim, taa nekoi 6a mi kaje li 6to mi smradi pytkata?
aman! ot idioti! abe vas ne vi li e sram da pi6ete takiva ne6ta d a iskate suveti otnepoznati? mnogo ste zle!tolkova li si nqmate priqteli da spoedelite s tqh?!
ААААа направо се отвратих!![]()
![]()
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
леле Кунч колко е мъдър и голям. Толкова е голям на години че ходи дори с памперс. Ей Кунч не избивай потребителите ве, нали все някой трябва да пише теми на които ти трябва да се правиш на умен (тоест на мен).Първоначално написано от Анонимко
probvai sys gel za intimnite 4asti6to sa ebava6 tei ma nqkoi naistina moje da imat takyv problem...
![]()
dushko imash bqlo techenie :Pp trqq da idesh na ginekolok i da ti predpishatr neshto :Pp aide uspeh che mom4etata ot moq klas mn se smeqt![]()
Zdrasteee, odih na doktor, ama i on ne moja da pomogne, ne moa diam na ginnenkolog ili tam kvo a, ama otido pri Mitko doktoro - on e lekyval mlogo kravo, kozi, teleta, predi nekolko meseca 6te6e mi ymre magareto ama Mitko doktoro doide ydari my edna injekciq i ono se oprai, mlogo kadaren 4ovek! Ta otide q pri niego i on vika da si svalim ga6tite, ama kato gi svali i ot ze edna toqga i me pribi i vika - "Mainqi se pystinqk takav" I me izgoni...te tava ot Mitko ne sam o4akvala -- napravo ne znam kvo da praim, traka si licerna y pytkata kak kaza onaa babi4ka ama ni6to...taaa ne6to drygo nekoi da kaa? 4e pytkata mi smradi ta ve4e ne moa edem!
![]()
![]()
докаде се стигна........ на малоумният индивид който си прай ебавка май му смърди акъла , което като чета постовете е признак на изчезване
![]()
еми имаш течение такаче бегай на гинеколог![]()
или просто се измий ак оспре вонята просто се мий по-честичко веднъж в годината![]()
Ama selqnko prosta,spri da ni zanimava6 s tupite si problemi!!!Ne vijda6 li,4e na vsi4ki ot foruma ve4e ni se dopovru6a ot teb!!!Kato ne moje6 i qvno ne iska6 da se izkupe6 tvoi si problema!Selska pusurma!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
mi Nqma da e zle da se mie6 po-4esto , a ne vednaj da dve sedmiciПървоначално написано от pleven4anka
![]()
![]()
![]()
Гинеколог мойто девойче...тва е спасението
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Ae kat si mirishe ne q mii... tai ili inache pak nqkoga shte zamirishie. Prosto nqma smisal!
idi sa grumni maaa...mnou si prosta 4esno ti kaam...6toto e zima i ae da ne sa kupq...bahti patkata si be....mi idi jivai v grada i se kapi po 4esto....ti sa kvo poneje nqma da se kupe6 iiii dokato se stopli li 6te kara6 taka? s edin 4ift bikini....ma molqti se be koi 6te iska da prai sex s tebe? samnqvam se 4e s taq higiena 6e stigne6 do nqkade....Първоначално написано от plven4ankata
![]()