- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam yjasen problem
Zdrasteeeeeeee
Abe yno da vi kaam, zea da mi ne prai vpe4atlenie 4e mi miri6e pytkata, ono nea dobre sedmica - dve pa se svikva, segi mi ne prai vpe4atlenie, se mia taa, i sas Ceco si se ebeme pak i nema nikakav problem, on o6te mranka 4e my smradi i ne6te da me lije pove4e ama dako, moa se mine i bez lizanie.
Blagodarim za savetete
uf nqqqte li si druga rauta a samo se ebavate saita e za istinski problemi a ne na seki kvoto mu skimne na prostiq akal da pi6e![]()
![]()
Tupa pa4a...nau4i se da govori6 pone malko...Първоначално написано от pleven4ankata
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Ama oooooooo na koi vika6 da se nay4i da prikaa ma! Yno q y na6to selo samo q prikaam na az, ti znaa6 li q kolko sam koltyrna! 6a vi se nevidi y grajdankite! Q ti mene ako me vidi6 kolko sam gramotna i koltyrna, mom da sadim piper, luk rasad i sekakvi raboti, ti moa li prai6 brazdi za pipero a? A kato se nay4i6 qla mi kaji
Aideeeeeeeaaaaaaa i bez da se prikaame gluposte!
![]()
![]()
![]()
Mmm...qvno vsi4ko moje6...samo kupaneto ti e problem!Spokoino i tova 6e se nau4i6!Ako ti si nai-kulturnata predstvqm si gi drugite...
Du6i si vonqta i umri!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Та тва ли ти е на тебе културното?Да садиш пипер там лук и не знам си кво?Първо се научи да пишеш.Едвам разчитам!Културна ми била тя..селянка!Ти с нас гражданите и гражданките не можещ да се сравняваш!Аре отивай да копаеш на нивата!Първоначално написано от Анонимко
А къде е админа до я заключи тая тъпа безсмислена тема-ебавка??![]()
![]()
![]()
това с къпането вече не е интересно нека да пробва с пясък да се изпърка![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Нямам думи,нито за идиотката която е пуснала темата,нито за всички които и се вразват срам и позор сте за тоя форум
АЙДЕ МОДЕРАТОРИТЕ КАДЕ СТЕ ЕИИИИ![]()
ХАХАХ и аз имам проблем. Къпя се само по коледа, пипер не садим...понеже не съм културна ХАХАХАХх И като дойде коледа се къпем с олио...оти баба каза,че помага. Ама и то почва д амирише след две седмици, ама ако се къпя по-често става някво...косата ми е странна - някаква мека става АХАХХАХА Ще ми помогнеш ли? Ако не ще ме научиш ли да саДим Пипер и разсадПървоначално написано от ачката
![]()
![]()
![]()
И ти ли имаш този проблем? Нали не с еумира,че съм притеснена. Мисля да не се къпя тази коледа, може пък да не стане по-мека...знае ли човекПървоначално написано от c0ca1na
![]()
Хах, евала на автора на темата за търпението, с което отговаря многократно. Искрено се забавлявам, първо с диалекта, който ми се иска да мога да изкарам, но не съм го упражнявал...
![]()
Според мен се получава следното: с тази тема не се показва простотията на автора, ами простотията на тези, които възприемат темата насериозно. В началото и аз бях настроен скептично, защото станаха много темите-ебавки, но тази пожъна истински успех. Нали знаете, "лоша реклама няма". Браво на автора, отново. Накара сума ти хора да се излагат около темата.
axaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa lele lelelee leleleeeeeeeee!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
basi qkiq tashak zaklevam se v mirizlivite 4orapi na dedo![]()
![]()
![]()
Zdrasteeee
pa sam q - Pena (da si kaam imeto nai nakraq)
Epa 6a ve nay4im da sadite piper nema problem (yno tava seka edna moma trea go znaa ama vie ste 6a6ave) samo si zemete po edin 6iok da probivate dupki y zemqta i 6a ve pokajem, ama sega a zimaska ta nema da moa, sega samo trea sedi6 dom do kumbeto i da tyra6 drava tam da ti e jega. I mekici da prai6 drygo se ne prai zimaska
Aideaaa
ама ей стига се заяжда с хората маПървоначално написано от Анонимко
тва че си правиш неква тъпа ебавка неозначава че трябва да се заяждаш със всеки ма ае ходи си на село че осмърде форума
![]()
Един поздрав за авторката:
Дилнамо,дилберо,Дилмано,ди беро,кажи ми как се сади пиперо?
Да цъфти да върже,
да цъфти да върже?
![]()
![]()
![]()
МАЛЕ МАЛЕ!
АЙ ЗАКЛЮБЕТЕ Я ТЕМАТА ЕБАВКА!ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ЗАКЛЮЧВАТ ДРУГИЕ ПО-СМИСЛЕНИ ТЕМИ А ТАЯ ЕБАВКА ВСЕ ОЩЕ НЕ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e hubu de tolkoz li ne mojesh da zemesh edno legenche i pone da se podmiesh be mamu,a i ako e tova koeto si mislq po dobre hodi na ginekolag che nakraq mojesh da stanesh kato krastavo zele ot dolo i po dobre polzvai intimni gelove sapuna predizvikva infekcii.Ma momiche molq te zemi se v raceeeeeeee![]()
taq bqla ili jylta technost kakto q narichash, se naricha - BQLO TECHENIE, koeto se poqvqva togava kogato ne se miesh chesto... qvno tva e problema pri tebe... taka che kakto kazvat drugite - FANI I SE MII PO CHESTO !!! ...![]()
Засрамете се бе деца! Отвратих се
Ne vi li pisna da se ebavate v qkiq forum
puskaite nqkakvi normalni temi i ako moje gostite ne puskaite temi
ima6 bqlo te4enie. vazmojno nai-burzo otidi na genekolog !!!
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
хахахаххххахаххахаххаххах ахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Евалатаааааааааааа!!! По яка тема нема в форума! А наистина сте много, ама много прости вие дет отговаряте
и 7 годишния ми братовчед би разбрал че темата е ебавка, но закърнелите ви от чалга мозъци не осъзнават това!
За автора на темата - ЕВАЛА!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()