.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    хахахаххххахаххахаххаххах ахахах Евалатаааааааааааа!!! По яка тема нема в форума! А наистина сте много, ама много прости вие дет отговаряте и 7 годишния ми братовчед би разбрал че темата е ебавка, но закърнелите ви от чалга мозъци не осъзнават това!

За автора на темата - ЕВАЛА!!!

а може би повечето са разбрали че е ебавка и са се поебавали и те или пък се бъркам, това е само една вариация на живота
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Цитирай Първоначално написано от ачката
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    хахахаххххахаххахаххаххах ахахах Евалатаааааааааааа!!! По яка тема нема в форума! А наистина сте много, ама много прости вие дет отговаряте и 7 годишния ми братовчед би разбрал че темата е ебавка, но закърнелите ви от чалга мозъци не осъзнават това!

За автора на темата - ЕВАЛА!!!

а може би повечето са разбрали че е ебавка и са се поебавали и те или пък се бъркам, това е само една вариация на живота
    Не говоря за тия дет са се ебвали бе смотан, имам предвид тея дет отговарят нещо от рода на: -"Измий се, иди на лекар, бла бла бла бла бла, е тва е, мое се въздържиш другия път да плеснеш пост за най-малката простотия.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    лелее пълна простотия...чудя се на акъла на авторката...а и на тези койно и пишат-иди на лекар и тн...тя се ебаваа с нас...ама карай...егати нечистоплътните хора дето има....ужас....ама се заласнах от смях като прочетох тва дето пише... и от тва дето пише авторката ми се
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Наблюдател
    Guest

...

Цитирай Първоначално написано от malkata_
    ...тя се ебаваа с нас...ама карай...
    От каде знаеш че е "тя" ?!
    Ако темата беше сериозна (а тя не е) още в началото имаше отговор, и е абсолютно достатачен. И по нататака са вижда как говори, тей че е безмислено - Стил Баба Вили от Биг Брадър
    И стига са вразвахте на такива измислени теми, то тряя си малоумен да НЕ разбереш че та лигавят максимално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си