.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: F_

please give answer
    Guest

F_

Zdraveite!IsKAM DA VI POPITAM DALI E VUZMOJNO DA SE OTVORIA S PRUST I BOLI LI MNOGO I DOKUDE TRIABVA DA SE VKARA ZA DA STANE RABOTATA.NE KAZVAM 4E GO ISKAM PROSTO MI E INTERESNO I ISKAM DA ZNAM .
    MOLQ BEZ TUPI IZKAZVANIQ I PODIGRAVKI PROSTO ISKAM POMO6T

Guest
    ako si mazohist opitai.Boli pove4e otkolkoto po ''drugiq na4in''

Възможно е да се отворисх с пръст.Ми ккарваш го докато не скъсаш ципата!

ujasena
    Guest
    tva ne e li gadno
    ne smqtate li estestveniq na4in za po-podhodq6t !?
    i kakvo-vkarva6 si pr1sta i p1ha6 kolkoto se moje pove4e
    i na drugiq den kazva6 :' a az ve4e ne s1m devstvena,napravih go i be6e tooolkova v1lnuva6to...' - tova za pred sebe si

lelq vi pikli tapi
    Guest
    ne e vqrno ne moje6 da se otvori6 s prast osven ko nqma6 super golemi prasti pri normalni jenski prast4eta prosto 6te q raztegne6 malko
    AKO MOJE6E DA SE OTVORI6 S PRaST TO ZA S TAMPON KO OSTAVA TOGAVA VSI4KI KOITO SA POLZVALI TAMPONI SA OTVORENI IDIOTKI

Град
    plovdiv
    мани го тоя пръст пробвай нещо по така : сатър , брадва , лопата !!!!!
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от lelq vi pikli tapi
    ne e vqrno ne moje6 da se otvori6 s prast osven ko nqma6 super golemi prasti pri normalni jenski prast4eta prosto 6te q raztegne6 malko
    AKO MOJE6E DA SE OTVORI6 S PRaST TO ZA S TAMPON KO OSTAVA TOGAVA VSI4KI KOITO SA POLZVALI TAMPONI SA OTVORENI IDIOTKI

Естествено 4е може да се отвори сама!
    Мноо сте зле на4ии!!! Работата е оба4е не да пъхне един пръст колкото се може по-дълбоко, а па пъхне няколко. Тя тая девствена ципа къде си мислите 4е се намира?! Съвсем близо до входа на влагалището е! Номерът е да се вкара нещо дебело, което да я разшири и да я скъса!
    Ина4е с един пръст само колкото и дълбоко да го пъха нищо няма да стане!

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    trqvna
    естествено че неможеш да се отвориш с пръсти ципата е гъвкава такаче най-много да я разтегнеш
    пробвай с нещо по дебело горе дадоха предложения като сатъри такаче развинти си малко фантазията можеш и с други придмети

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от lelq vi pikli tapi

Естествено 4е може да се отвори сама!
    Мноо сте зле на4ии!!! Работата е оба4е не да пъхне един пръст колкото се може по-дълбоко, а па пъхне няколко. Тя тая девствена ципа къде си мислите 4е се намира?! Съвсем близо до входа на влагалището е! Номерът е да се вкара нещо дебело, което да я разшири и да я скъса!
    Ина4е с един пръст само колкото и дълбоко да го пъха нищо няма да стане!
    така е =D>
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Баф, -МОЖЕШ- да се отвориш с пръст! И не боли! (естествено, първо хубаво трябва да се възбудиш, само за всеки случай ^^ винаги е хубаво първо да се възбудиш. просто е хубаво да се възбуждаш lolol) За точна техника не знам, аз успях с един пръст и въртеливи движения. SINDEL също звучи достатъчно компетентно

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Баф, -МОЖЕШ- да се отвориш с пръст! И не боли! (естествено, първо хубаво трябва да се възбудиш, само за всеки случай ^^ винаги е хубаво първо да се възбудиш. просто е хубаво да се възбуждаш lolol) За точна техника не знам, аз успях с един пръст и въртеливи движения. SINDEL също звучи достатъчно компетентно

Хехх! Тва като го про4етох ... На4и викаш успял си да се отвориш с пръст4е,а? Сори, ебавам те.
    RESPECT тотален, един от малкото знаещи (и можещи) потребители си, признавам те!

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си