.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: ne e spravedlivo

ne e spravedlivo

Zdraveite!Iskam da znam za6to pri sex majete ne izpitvat bolka,za6to te niamat cikul abe vuob6te na tiah JIVOTA IM E PESEN SPORED MENE NE E SPRAVEDLiVO A?

MUJUT E SILA,MUJUT E MO6T,NO PRED JENATA NE STRUVA I PUKNAT GRO6

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: ne e spravedlivo

Цитирай Първоначално написано от sladkata_ninna
    Zdraveite!Iskam da znam za6to pri sex majete ne izpitvat bolka,za6to te niamat cikul abe vuob6te na tiah JIVOTA IM E PESEN SPORED MENE NE E SPRAVEDLiVO A?

разреви се по случая !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest

6to ne hvane6 da osadi6 vsi4ki maje na sveta mama ti deaba glupava, pak se zapo4va - grupata na razo4arovanite tinedjarki! 6to ne hvanete da ybiete vseki edin maj, tolkova ste prosti i jalki 4e ne moje da si predstavite, samo za smqh stavate tyka i dokazvate kolko ste prosti.

Are sa fani me za patlaka i mi napravi edna svirka po sly4ai 4e ne mi idva, glupava ovca

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6to ne hvane6 da osadi6 vsi4ki maje na sveta mama ti deaba glupava, pak se zapo4va - grupata na razo4arovanite tinedjarki! 6to ne hvanete da ybiete vseki edin maj, tolkova ste prosti i jalki 4e ne moje da si predstavite, samo za smqh stavate tyka i dokazvate kolko ste prosti.

Are sa fani me za patlaka i mi napravi edna svirka po sly4ai 4e ne mi idva, glupava ovca
    С тоя просташко - селяндурски речник не постигаш нищо друго, освен да накараш много повече момичета да си задават въпроси като нейния... неандерталец (не си чувал тази дума, нали?)

А ти май си доста назад с материала... за което не си виновна, всичко с времето си... за домашно ето ти едно въпросче: Какво е множествен оргазъм и как да го обясниш на един мъж, след като няма как да го изпита?
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Plus tova,4e ti izpitva6 bolka pri sex ozna4ava,4e si go pravila mnogo malko!Ako ne ti e izvestno purvite puti pri jenatae po4ti vinagi boli,no posle stava drugo(kakto kaza kolegata po-gore),taka 4e predi da govori6 misli i pro4eti malko dori vuv forumut,kudeto e dadena dostatu4no informaciq po vuprosa!Kolkoto do cikula i do drugoto-vinagi trqbva da ima edin preeban,det se vika!

Град
    plovdiv
    глей ся аз предлагам да си бласнеш главата в някоя стена!ако това не помогне тури си една пишка !!!!!
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Мноо си зле мойто моми4е!

Робинята на Quench

такъв е живота пък и вие не ходите на казарма то ся не е и казарма де ама преди като е била 4 години ко ше кажеш а ? туй е като да си земеш 1 висше 4 год от живота ти заминават или пък като има войни (хипотетично казано) мъжете ходят да ги гърмят т'ка че мисля че двата пола са равни
    Real Warrior's Don't Dance

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

живота е гаден

Голям фен
    Град
    trqvna

ц ц ц феминистка

SS BOTEV VRACA
    Guest
    Интересно колко мъже са загинали по време на кръстоносните походи, стогодишната война, първата и втората световна войни ........ като се има предвид че това са съвсем малко войни ... да не говорим за войните между Рим и Картаген ... Елада и Персия
    иначе е добре на мъжете .... ама ако си забелязала никой не се оплаква от това да ти еба майката проста

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ебаси! Хем съм си дал реброто да те напрая, хем да си по-модернизирана от мен!
    Мислиш ли пък че е много лесно да си с пишка?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    за домашно ето ти едно въпросче: Какво е множествен оргазъм и как да го обясниш на един мъж, след като няма как да го изпита?
    Има множествен оргазъм и при мъжете. Само дето по-трудно се постига. А и при жените не винаги е даденост, а умение, което трябва да се развива.

Мега фен
    Град
    SF

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    за домашно ето ти едно въпросче: Какво е множествен оргазъм и как да го обясниш на един мъж, след като няма как да го изпита?
    Има множествен оргазъм и при мъжете. Само дето по-трудно се постига. А и при жените не винаги е даденост, а умение, което трябва да се развива.

Изобщо даже не е даденост. И не е толкова широко разпространено колкото вси4ки мислят

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Според мен направи доста глупаво изказване, но това е друга тема
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така си е,но погледни от другата страна-жените са по-нежни,по-старателни към външния си вид и следователн по-красив. Жените имат множествен оргазъм,жените са бременни и усещат новия живот в себе си. Жените имат менструация,която пречиства организмът им и за това те живеят по-дълго!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Така си е,но погледни от другата страна-жените са по-нежни,по-старателни към външния си вид и следователн по-красив. Жените имат множествен оргазъм,жените са бременни и усещат новия живот в себе си. Жените имат менструация,която пречиства организмът им и за това те живеят по-дълго!
    Причината за да живеят по-дълго жените е съвсем друга, няма да казвам, че ако не сме ние мъжете ( тоест някой ) вие няма да сте това, което сте нали ? Нямаше да има за кой да се по - нежни и старателни към външния вид макар, че напоследък почвате да се биете повече от мъжете, но това е друга тема , нямаше и бременост да има
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Istinskiqt Muj
    Guest
    zdrasti kum avtorkata na temata

iskam da ti kaja che nie nqmame bolka i ni e po-lesno shtoto sme muje, imame povechko intelekt i kato cqlo sme dosta nad jenite i zatova Gospod e reshil da ne ni obremenqva izlishno i zatova e reshil vsichkite gadosti da vi gi stovari na vas, jenite(cikul, rajdane, slojen orgazum, slaba fizika, rak na gurdata, celulit, polov organ koito e mnogo po-podatliv na bolesti)
    kofti e ako ti e prekaleno gadno mojesh da se samoubiesh i da se molish da se prerodish kato muj, no shte stane samo ako si jivqla izkluchitelno praveden jivot

SLADKIA_;PI4
    Guest
    :d VIE ME UBIHTE SI4KI MNOGO STE TUPI
    PRIZNAVAM SI ZAVIJDAM NA JENITE ZA MNOJESTVENIQ ORGAZUM
    ABE MOM4ETA Q POMISLITE BEZ JENI SI4KI 4E SME PEDERASI I GEIOVE MN STE ZLE MISLETE MALKO KVO DELITE A PO TEMATA NE MISLI 4E NA NAS NI E LESNO NE E HI4 QKO DA IMA6 HUI DAJE E UJAS SAMO GO PREMESTVA6 AU UJAS SPERMA SU6TO BIH ISKAL DA SUM JENA ZA6TOTO E PO LESNO NO TOVA E DRUG VUPROS INA4E I AZ PRIZNAVAM 4E MUJUT E SILA MUJUT E MO6T NO PRED JENATA NE STRUVA I PUKNAT GRO6

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena

ebasi i seksistkata kurva 4estno

Мега фен Аватара на koalka
    Eми...шанс!

Guest
    Sexistkite na vremeto ne slu4ajno sa gi iztrebvali!Te suzdadoha homosexualistite,ei za ubivane ste!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии по същата логика жените не ходят в казарма , не се мъчат да изхранват семейството и т.н..

Повече от фен
    A kakvo e mnojestven orgazym?
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Едно от чудесата на света. Това е, когато достигаш до оргазъм след оргазъм, без почивка между тях, един безкраен маратон по достигане на най-високите върхове, замрежвайки целия останал свят, разтърсвайки те веднъж, два пъти, безброй пъти, оставяйки те след това замаяна, като че ли в облаците, толкова лека се чувстваш, уморена и напълно, божествено задоволена.

edit: или поне така ми изглежда отстрани ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си